LIGE NU:

Mejerimedarbejder testet positiv for Covid-19

En medarbejder på Hobro Mejeri er testet positiv for corona. Det får Arla til at teste samtlige medarbejdere på mejeriet.

En medarbejder på Arlas mejeri i Hobro er testet positiv for Covid-19. Det fortæller Arla i en pressemeddelelse.

Den smittede medarbejder er blevet sendt hjem fra arbejde, ligesom fem kollegaer, som den smittede person har arbejdet sammen med, også er hjemsendt.

En medarbejder på Hobro Mejeri er testet positiv for corona. Det får nu Arla til at teste samtlige 400 medarbejdere på mejeriet.

Arla har desuden besluttet at sende yderligere 10 medarbejdere hjem, der kan have været i kontakt med den smittede mejerimedarbejder.

Alle medarbejdere skal testes

Situationen med corona i Danmark lige nu har fået Arla til at teste samtlige cirka 400 medarbejdere på mejeriet i Hobro.

Medarbejderne vil blive testet mandag og tirsdag i denne uge, og testene bliver udført i samarbejde med sundhedsmyndighederne i et mobilt testcenter. Det vil være sundhedspersonale, der laver corona-testene på personalet.

- På trods af, at det kun drejer sig om en enkelt medarbejder, så tager vi situationen meget alvorligt. Som smittebilledet ser ud i Danmark lige nu, ser vi ingen grund til at tage nogle chancer, så vi vil hellere teste en for meget end en for lidt. Derfor har vi bedt sundhedsmyndighederne om hjælp til at få det gjort så hurtigt som muligt, så vi kan få bremset en eventuel smittekæde inden den starter, siger pressechef i Arla Åse Andersson.

Produktionen på mejeriet fortsætter uændret.