02:15

Medstifteren af AMASS datahub ApS, Nadine Bruhn, er ikke skræmt af coronakrisen.

Ny virksomhed på trods af corona

Coronakrisen tager livet af mange små nystartede virksomheder, men alligevel er der iværksættere, der vælger at starte nye virksomheder midt i krisen.

Nadine Bruhn har i to år drevet et reklamebureau. Her oplevede hun, at det var meget tidskrævende at skulle dokumentere, hvad der kom ud af kundernes kampagner.

- Kunderne betaler jo for at få lavet reklamer i dit bureau. Så de kunne jo godt tænke sig at få at vide, hvad return of investments er, siger medstifteren af AMASS datahub ApS, Nadine Bruhn.

Derfor fik hun ideen til at lave et computerprogram, der kunne lave arbejdet for hende. Da Nadine Bruhn præsenterede ideen for sin mentor, var han hurtigt til at hoppe med på vognen.

- Jeg spurgte simpelthen Nadine: kunne du tænke dig, at vi lavede det her sammen? Det var hun ikke så langt tid om at sige ja til, og det blev jeg selvfølgelig glad for, siger medstifteren af AMASS datahub ApS Flemming Sørensen.

Flere har drejet nøglen om

Det nye firma holder til i nogle lejede kontorlokaler i en bygning, som rummer 60 andre små virksomheder. Seks af dem har drejet nøglen om siden den 1. april på grund af krisen. Det skræmmer dog ikke de nye virksomhedsejere.

- Vi har jo ligesom sat toget i gang, og nu kører det. Tiden er inde til det, så vi kan ikke stoppe nu. Vi tør det, siger Nadine Bruhn.

- Når coronatiden er ovre, så kommer der en ny hverdag. Vi ved ikke helt, hvordan den hverdag kommer til at se ud. Men det er helt sikkert, at der også bliver behov for online marketing og hele den der SoMe kultur, den bliver ikke mindre, siger Flemming Sørensen.