Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

På med badetøjet: Nu åbner Vestre Fjordpark

Aalborg Kommune kan nu præsentere en dato for, hvornår vandet igen bliver lukket ind i bassinerne i Vestre Fjordpark. Det sker fredag 5. juni.

Opdateret d. 4. juni kl. 15:42:

Aalborg Kommune meddeler, at Aalborg Havnebad først åbner i uge 24 på grund af stærk strøm, der vanskeliggør klargøringen. 

​​​​​​Åbningsdagen for Nibe Fjordbad blev ved en fejl i pressemeddelelsen nævnt som d. 5. juni, men det er først d. 20. juni. 

 

Vestre Fjordpark åbner fortsat som meddelt d. 5. juni.

Aalborg Kommune har lavet en række foranstaltninger for at kunne håndtere af-standskravet i forbindelse med Covid-19 i Vestre Fjordpark.

Det oplyser Aalborg Kommune i en pressemeddelelse. 

- Det er kommunens vurdering, at det dermed vil være forsvarligt igen at lukke vand ind i Vestre Fjordparks bassiner, fremgår det. 

Vestre Fjordparks bassiner åbner officielt fredag d. 5. juni kl. 10:00. Vipperene, udspringstårnet, legepladsen og tarzan-banen vil være afspæret. 

- Det er jeg mega glad for. Endelig! Vi har kæmpet for det og prøver nu med alle de her foranstaltninger. Jeg går ud fra, at folk også bliver glade, siger bademester Sebastian Prenta til TV2 Nord. 

Bademester Sebastian Prenta ser positivt på de nye foranstaltninger, der også er indført og har virket andre steder i Danmark. 

- Brugerne skal selvfølgelig hjælpe os og respektere reglerne. Der er ikke mere i det, hvis de bare efterlever foranstalningerne, fortæller bademester Sebastian Prenta. 

Nye foranstaltninger:

  • Markeringer på opholdsarealerne der gør det muligt at overholde det nødvendige afstandskrav på 1 meter både på det grønne areal og trædækket.
  • Legepladsen og tårnet vil være afspærret og kan ikke benyttes.
  • Tarzanbanen afspærres og 1 meter vippen, 3 meter vippen samt udspringstårnet vil være lukket for at undgå, at der opstår lange køer og for at undgå kontaktflader, som mange personer rører ved.
  • Vandet udskiftes løbende via pumpen, så der hele tiden er frisk vand i bassinerne.