LIGE NU:

Hel klasse sendes hjem: Skoleelev i 7. klasse testet positiv

En dreng i 7. klasse på Privatskolen i Frederikshavn er testet positiv for covid-19. Hele klassen sendes nu hjem resten af skoleåret. Drengen spiller fodbold i Bangsbo Freja, og klubben opfordrer spillerne på to U14-hold til at lade sig teste.

En elev i 7.Y på Privatskolen i Frederikshavn er blevet konstateret smittet med covid-19, og det betyder, at hele 7. klassen nu sendes hjem resten af skoleåret.

Det fortæller skoleleder Flemming Horsfeldt til TV 2.

En 7. klasse og en 9. klasse samt en lærer fra Privatskolen i Frederikshavn blev søndag sendt i isolation af skolens ledelse. En mor til et barn i hver klasse var blevet smittet med covid-19, og derfor er begge elever blevet testet.

Drengen i 7. klasse er testet positiv, mens drengen i 9. klasse ikke er ramt af covid-19. Skolelæreren, der også blev sendt i isolation, er heller ikke smittet.

- Alle eleverne i klassen skal testes snarest og er fortsat i isolation derhjemme. Når de har et resultat, skriver de det til deres klasselærer, siger Flemming Horsfeldt til TV 2.

Fodboldklub aflyser træning og kampe

Drengen i 7. klasse spiller fodbold i Bangsbo Freja, og han har i eftermiddag oplyst sin træner om, at han er testet positiv. På den baggrund har klubben i dag aflyst U14-træningen. 

- Vi har sagt til vores to U14-hold, at der ikke er træning resten af ugen, og weekendens kampe er også aflyst. Og samtidig opfordrer vi spillerne på de to hold til at søge læge for at blive testet, siger formanden for Bangsbo Freja, Jan  Nymark til TV2 Nord.

Han fortæller, at klubben har fået lidt forskellige udmeldinger på, om det er nødvendigt at teste spillerne.

- Hos corona-hotlinjen mener de ikke, at der er tale om nære relationer, mens nogle af de lokaler læger i Frederikshavn til nogle af spillernes forældre har oplyst, at det er en god ide, at spillerne lader sig teste, siger Jan Nymark.

Der er i alt 30 spillere på de to U14-hold i Bangsbo Freja.

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

20210513-205405-L_41Mb

play Ekspert måber over Aalborg Håndbold

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

Til forsiden

Til forsiden