01:36

Ung ildsjæl kæmper for festival i Frederikshavn

Tim Simonsen er en rigtig ildsjæl. Han står sammen med en kammerat bag Palm Beach festivalen i Frederikshavn, som han drømmer om skal blive det næste store kæmpeevent i Nordjylland.

- Jeg brænder for det her, siger Tim Simonsen fra Frederikshavn.

Han har sammen med en kammerat skabt Palm Beach Festivalen. Der i år blev afholdt for anden gang på palmestranden i Frederikshavn. Tim Simonsen arbejder frivilligt på hans drømmeprojekt og det kan være hårdt arbejde.

- Nogle gange er det hårdt og opslidende, men så længe jeg føler at jeg kan holde en fest for nogen, hvilket jeg altid har syntes var sjovt, så syntes jeg det er det hele værd, siger den unge ildsjæl.

På Frederikshavn Kommune er de glad ofr de frivillige der er i byen.

- alle aktiviteterne i vores foreningsliv er drevet af frivillige ildsjæle, så det betyder rigtig meget. Det involvere allerflest menneske og skulle man betale sig fra det så havde man ikke råd til det.

Palm Beach festivalen havde i år 750 glade festivalgæster. Det er en stigning på 250 personer i forhold til året før, som var festivalens første leveår. Arrangørerne håber at festivalen kan vokse sig endnu større.

- Om 10 år er den forhåbentlig på størrelse med Nibe festival, siger Tim Simonsen.

Her kan du se en video fra Palm Beach Festival 2016.