DigiTALT: - En vinkælder er enhver skamskudt ægtemands drøm!

Den har taget TV2 Nords facebookside med storm: Historien om de to brødre Rene og Rasmus fra Tranum, som har gjort det til deres levevej at sælge vinkældre med tårnhøj blærerøvseffekt. I denne uges DigiTALT-panel er der da heller ingen tvivl om, hvorfor historien har affødt knap 30.000 kommentarer på Facebook.

- Jamen, man bliver så glad!

Tonny Thorup får nærmest julelys i øjnene ved tanken om en vinkælder udført i rustfrit stål, der så bliver bygget ned i stuegulvet.

- Det her er jo på højde med den der kæmpestore højttaler, man aldrig fik lov til at stille ind i stuen, fordi den ”ikke var pæn,” siger han.

I løbet af den forgangne uge har historien om tomandsfirmaet ”Vinorage” fra Tranum sendt kommentarer og likes på himmelflugt. Siden historien blev postet på TV2 Nords facebookside den 21. november, har historien indtil skrivende stund udløst 29.500 kommentarer og 8.600 reaktioner. Men det er der heller ikke noget at sige til, hvis man spørger Tonny Thorup.

- Det rammer sådan nogle mandfolk som os dybt i hjertet. Det er simpelthen det, vi altid har drømt om, men aldrig fået lov til, slår han fast i denne uges udgave af DigiTALT.

(Artiklen fortsætter under videoen.)

Videoen om firmaet "Vinorage" har udløst tusindvis af reaktioner og kommentarer på TV2 Nords facebookside.

Men at det udelukkende skulle være mænd, der kunne synes, at en vinkælder under en glaslåge i stuegulvet er cool, er ikke en holdning Pernille Vigsø Bagge abonnerer på.

- Jeg synes, det er rigtig træls, at I sidder og taler om ”enhver mands drøm.” Jeg vil da også gerne have sådan en. Og helst helt for mig selv, griner hun.

Ugens panel i Digitalt

Tonny Thorup

Erhvervsdirektør, BusinessAalborg

 

Pernille Vigsø Bagge

Sognepræst, Løgstør

 

Peter Møller Madsen

Festivalleder, Nibe Festival

Peter Møller Madsen nærer dog ikke de store forhåbninger om, at en vinkælder med et sekscifret prisskilt finder vej til familiens stue.

- Hvis jeg foreslog fruen derhjemme, at vi skulle bygge en bar i stuegulvet, ville hun jo ryste på hovedet og sige: ’Er du rablende sindssyg?!’, siger han.

Der bliver dog også tid til at diskutere andet end vinkældre med høj blærerøvseffekt i denne uges udgave af DigiTALT. For hvor gode er vi egentlig til at være kildekritiske, når en syv år gammel nyhedshistorie pludselig dukker op på facebook? Og er det synd, at flere nordjyske minkavlere for tiden må lukke ned eller blot udtryk for en mætning af markedet? Vi sætter en del forskellige emner under lup i DigiTALT, som du kan se onsdag aften klokken 19.50 på TV2 Nord Salto – eller allerede nu i playeren nedenfor.

 

Seneste nyt

fra Nordjylland