Foto: Thomas Gaardsmand (Arkivfoto)

27-årig mor i retten for drab: Varetægtsfængslet i tre uger

En 27-årig kvinde er Bindslev er fredag blevet varetægtsfængslet i tre uger. Hun er sigtet for at have dræbt sin ni-årige datter.

Den 27-årige kvinde, som er sigtet for at have dræbt sin ni-årige datter i Bindslev onsdag aften, blev fredag varetægtsfængslet i tre uger, da hun var i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring.

Kvinden blev torsdag varetægtsfængslet in absentia, da hun ikke var i stand til at møde i retten, fordi hun havde forsøgt at tage sit eget liv ved at skære sin pulsåre over. Fredag var hendes tilstand bedre, så hun kunne være til stede i retslokalet.

Den 27-årige kvinde ankom til retten i en kørestol. Hun var iført hospitalstøj og virkede ifølge TV2 Nords reporter i retten synligt påvirket af situationen.

- Det er ikke rigtigt. Det er ikke rigtigt, sagde kvinden flere gange til sig selv i retten.

Kvinden nægtede sig skyldig i at have dræbt sin datter. Hun var ikke i stand til at afgive forklaring ved fredagens grundlovsforhør, hvor hun blev varetægtsfængslet i surrogat frem til 8. juli.

Den 27-årige kvinde, som var psykiatrisk patient og i mandags var blevet udskrevet fra Brønderslev Psykiatriske Sygehus, skal nu mentalundersøges.