Serie ER DER NOGEN?

35:07

Dette afsnit

Flirter med døden & Blod og ild i øjnene | Afsnit 10:10 | Er Der Nogen? Podcast

22/04/2020

Tænd et lille stearinlys. Sprit af. Og lyt så godt efter. For NU bliver det nøjeren. Og det er sidste afsnit i den første sæson af Er Der Nogen? PODCAST.
Hvilke okkulte oplevelser har Mikkel og Nicolai haft i deres liv? Mikkel fortæller en personlig historie fra start 90’erne. Mikkels farmor boede langt ude på landet, og på nabogården boede ’brødrene’. Og dem var lille Mikkel meget bange for.. (cliff-hanger 1)

Lille, tykke Nicolai Sund var på julemærkehjem i Hobro. Første nat skulle Nicolai sove alene på værelset. Midt om natten vågnede han og opdagede, at der lå en i den anden seng. Det var bare ikke hans nye roomate.. (cliff-hanger 2)

På Nørrebro i København ligger Assistens Kirkegård. I 1711 blev København ramt af et pestangreb. Hver fjerde døde. Der blev anlagt seks nye kirkegårde, men det var ikke nok. I dag sidder mange studerende på Assistent Kirkegården, der er den første kirkegård udenfor bymurene, for at læse til eksamener. I 2003 sad en lægestuderende og gjorde netop det. Han får pludseligt øjenkontakt med en smuk pige i en ikke tidssvarende kjole og med stort hår. Han blinker. Åbner øjnene. Og hun er væk.
Det gentager sig flere gange i løbet af de kommende uger.. (cliff-hanger 3)

Nicolai fortæller om Lykkesholm Slot, hvor blandt andre forfatteren H.C. Andersen havde flere sommerophold på. For mange år siden var der fest på slottet. Sent om natten ankom en karret. Værten modtog gik ud for at tage i mod, men hestene, der trækker karretten har ild og blod løbende ud af øjnene. Da han kommer tilbage i riddersalen er festen stoppet. Alle står med lukkede øjne. Da de åbner dem, ser han, at de også har blod og ild i øjnene.
Og så gætter du aldrig, hvad der sker.. (cliff-hanger 4)

Nicolai og Mikkel giver hinandens historier karakter. Og én af dem får topkarakterer (cliff-hanger 5)

Efter hver historie giver værterne hinandens historier karakterer på en lyd-skala.
Få masser af callbacks til serien 'Er Der Nogen?' og endnu ufortalte historier fra optagelserne.

Følg 'Er Der Nogen?' på Facebook

Lyt til 'Er Der Nogen?' Podcast på SPOTIFY, APPLE PODCAST & SOUNDCLOUD

Serien er produceret i samarbejde med TV2 Nord.
Værter og optagelse: Mikkel Egelund & Nicolai Sund.
De andre ting: Michael Guldbrandt

I programserien "Er der nogen?" forsøger de to værter Nicolai Sund og Mikkel Egelund at finde ud af, om der er spøgelser på de nordjyske slotte og herregårde.

De undersøger sagn, myter og historie, samt tilbringer en nat på stedet for at dokumentere, om der er nogen i mørket. 

Lyt til 'Er Der Nogen? Podcast' der, hvor du normalt lytter til podcast. 

Tilrettelæggelse: Tommy Hald, TV2 Nord

Alle serier