Serie ER DER NOGEN?

28:33

Dette afsnit

NONNERNE BLEV HENRETTET OG MURET INDE | Er Der Nogen? Sæson 6 (3:6)

06/03/2020

Mange på Vrejlev Kloster har hørt en hestevogn komme buldrende på pigstenene i gården midt om natten. Efterfølgende bankes der på fordøren og klokkerne i klokketårnet ringer. Ingen har set hestevognen. Mikkel og Nicolai går op i klokketårnet i mørke på en smal sti af usikre brædder.
Vrejlev Kloster var et nonnekloster. Et kendt sagn siger, at der skulle være en hemmelig gang mellem Vrejlev Kloster og Børglum Kloster, så munkene fra Børglum i hemmelighed kunne besøge nonnerne på Vrejlev. Hvis nonnerne blev taget i at have haft ’munkebesøg’ blev de muret inde i væggene på Vrejlev Kloster.
Nicolai undersøger, om der stadig er indemurede nonner i kælderen, mens Mikkel forsøger at få den afdøde Lars til at bevæge glasset.
De får brug for både spiritbox, EMF-måler og REM-POD.

OM SERIEN:
Tag med spøgelsesjægerne på jagt efter det overnaturlige TV2 Nords programserie “Er Der Nogen?” er bestemt ikke noget for dig, hvis du er mørkeræd! Her dykker vi nemlig ned i de dystre sagn og myter fra Nordjyllands dramatiske historie - og missionen er at undersøge om der virkelig findes spøgelser. De to spøgelsesjægere Mikkel Egelund og Nicolai Sund besøger en række udvalgte steder og tilbringer en lang nat i kulsort mørke, for at dokumentere om der er nogen et sted derinde.


Følg 'Er Der Nogen?' på FACEBOOK

Lyt til 'Er Der Nogen?' Podcast på SPOTIFY, APPLE PODCAST & SOUNDCLOUD Serien er produceret af TV2 Nord.

Værter: Mikkel Egelund & Nicolai Sund

Tilrettelæggelse, foto & redigering: Tommy Hald

Efterbearbejdning: Thomas Kollerup

De andre ting: Michael Guldbrandt

Redaktør: Niels Gorm

Musik: Kalle Kristensen, Purple Planet Music

Alle serier