Serie FEM åer - FEM dage

29:31

Dette afsnit

5 åer på 5 dage - Uggerby Å

11/01/2020

Reportage fra en fem dage lang ekspedition i kajak på fem af Nordjyllands åer.

I 2019 roede TV2 Nords outdoor-duo, fotograf Bruno Stagsted og journalist Robert Bedsted på en fem dage lang ekspedition i kajak på fem af Nordjyllands åer. De fem programmer med titlen FEM dage – FEM åer blev med stor succes vist i september 2019, hvor seerne live kunne følge duoen på de nordjyske åer. Og mange benyttede også muligheden for at hilse på det eventyrlystne par ude i naturen. Nu er live-udsendelserne og de mange kilometers roning kogt ned til fem programmer på hver en halv times varighed. Udsendelserne giver et helt specielt indblik i den nordjyske natur set fra de to kajakker, som var spækket med sendeudstyr. Det er med andre ord muligt at komme med ud i naturen på steder, som ellers ikke er tilgængelige, med mindre man altså tager turen i kajak. I aftenens afsnit, som er anden etape af FEM dage – FEM åer, kan du følge Bruno Stagsted og Robert Bedsted på Uggerby Å, hvor de ror fra Sindal til Vesterhavet - en strækning på 26 kilometer.

Den dynamiske duo Bruno Stagsted, fotograf og Robert Bedsted, journalist drager 2. september ud på en fem dage lang ekspedition rundt på fem af Nordjyllands åer.

Makkerparret sejler hver dag fra 2. september ud klokken 09:00 i hver deres kajak, bevæbnet med sendeudstyr så hele Nordjylland - ja faktisk hele verden - kan følge det unikke eventyr, der har som mission at vise en sjældent set side af vores fantastiske landsdel frem.

Bruno og Robert har to gange tidligere rejst gennem Nordjylland med de nordjyske live-seere som følgesvende. Mange fjernede dog den digitale barriere mellem dem selv og TV2 Nords outdoor-duo og mødte dem på hærvejsruten ude i virkeligheden.

Og selvom det i denne omgang nok bliver sværere at støde på Robert og Bruno, er alle meget velkomne til at ro sammen med dem på et kortere eller længere stræk. Og så er alle MEGET velkomne til at sende gode tips, tricks eller anden god information til outdoor@tv2nord.dk. Robert og Bruno tjekker deres indbakke løbende.

Du kan følge makkerparret via GPS lige HER

Alle serier