Advarselsmeddelelse

Der er lukket for tilmelding.

I samarbejde med


TI FANTASTISKE FÆLLESSKABER ER NU UDVALGT

TI FANTASTISKE FÆLLESSKABER ER NU UDVALGT


Juryen har talt og har nomineret nedenstående fællesskaber til at gå videre i konkurrencen om at blive årets FANTASTISKE FÆLLESSKAB og vinde Tuborgfondet og Lokale- og Anlægsfondens pris på 50.000 kroner og ikke mindst muligheden for at gå videre til landsfinalen, hvor prisen er på 100.000 kroner.

De nominerede i TV2 Nords sendeområde er:


Lørslev Café og Kulturhus

Fitnessbanden Sæby

Runners DK

Madfællesskabet GUF

Nordjysk Basket Union - Vendsyssel

Vendsyssel Landboungdom

Foreningen Bogby9520

Blokhus Strand Bådelaug

Aalborg Garden

Ingstrup Forsamlingshus - Borgernes HusHenover sommeren vil der blive produceret små portrætfilm om hver af de nominerede fællesskaber, og til september vil alle her på siden kunne stemme på, hvem der skal vinde TV2 Nords regionale pris og gå videre til landsfinalen. Vinderen af den regionale pris offentliggøres fredag d. 28. september, som også er ”Frivillig Fredag” – Danmarks nationale frivilligdag. Landsfinalen afgøres lørdag d. 3. november.

FANTASTISKE FÆLLESSKABER er TV2 regionernes, Lokale og Anlægsfondens og Tuborgfondens hyldest til alt det vi har sammen. TV2 Nords jury består af: Peter Møller Madsen, leder af Nibe Festivallen, Lynge Jakobsen, tidligere sportsdirektør for AaB, Anne Marie Skov, direktør for Tuborgfondet, Esben Danielsen, direktør for Lokale- og Anlægsfonden, Mikael Justesen, direktør, TV2 Nord.