Rasmus Prehns grundlovsfest truet med håndgranat

Folketingskandidat fra Socialdemokraterne Rasmus Prehn blev truet med en håndgranat, da han efterlyste et band til sin grundlovsfest på Facebook

Folketingskandidat for Socialdemokraterne Rasmus Prehn var i fuld gang med at arrangere en grundlovsfest i sin have, men han manglede et band til festen, og det efterlyste han på Facebook. Men i blandt dem, der svarede, var en mand, der skrev, at han ønskede at kaste en håndgranat i Rasmus Prehns have.

I første omgang tog Rasmus Prehn ikke truslen alvorligt. Han ringede 114 blot for at spørge til, hvordan han skulle forholde sig. Nordjyllands Politi tog dog truslen meget alvorligt. De bad Rasmus Prehn om at sende et screenshot af truslen og politiet planlægger nu at sende betjente og PET-agenter ud til grundlovsfesten i Prehns have.

- Uanset hvad, så holder vi festen alligevel! Det skal være muligt at fejre demokratiet, uden at skulle være bange, siger Rasmus Prehn.

Grundlovsfesten bliver holdt i Rasmus Prehns have, hvor han bor med sin kone og tre børn. Blandt gæsterne til festen er Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen og miljøminister Kirsten Brosbøll (S).

Ved du hvem, de nordjyske folketingskandidater er? Se dem alle på TV2 Nords valg-side: tv2nord.dk/fv15