Advarselsmeddelelse

Der er lukket for tilmelding.

Her er de fem nominerede

Klik på en af de nominerede for at se mere

Det store show på Vendsyssel Teater

Planlægningen af det store Årets Nordjyde-show på Vendsyssel Teater er i fuld gang, men som med så meget andet i samfundet lige nu er Årets Nordjyde også påvirket af de restriktioner omkring forsamlinger, der gælder lige nu.

Smittetallene i Hjørring Kommune er - ligesom mange andre steder i landet – stigende, og vi har derfor med tårer løbende ned ad kinderne besluttet, at der i år ikke bliver sat billetter til showet til salg. Publikum på Vendsyssel Teater vil derfor bestå af de fem nomineredes familier og ganske få, inviterede gæster..

Det er så ærgerligt, at vi ikke kan invitere jer indenfor til showet, men vi garanterer, at Årets Nordjyde bliver gennemført, og at vi - sammen med jer - finder en vinder blandt de fem nominerede. Og så sender vi naturligvis det hele på TV2 Nord Salto, på tv2nord.dk og på Facebook, så I må endelig ikke tøve med at sætte kryds i kalenderen. Det er 1. oktober, det sker!

Og I kan glæde jer til et stærkt hold af kunstnere og entertainere, der alle glæder sig til at hylde de nordjyske hverdagshelte sammen med jer. På plakaten har vi nemlig både Laura Mo, stompbandet Trash, Drew, komiker Mikkel Rask samt nordjyske Mads Toghøj linet op.

Mød en vinder

I april 2019 vandt Bjarne Holmberg, halinspektør i Tårs, titlen som Årets Nordjyde da prisen blev uddelt for tredje gang. For ham var oplevelsen, da han vandt prisen - og tiden der er gået siden - noget helt specielt.

- Det har været så skøn en følelse at gå med. Jeg havde lidt svært ved det i starten, for jeg synes jo egentlig ikke, at jeg gør noget specielt. Men om aftenen, da vi kom hjem til Tårs og halvdelen af byen stod klar til at tage imod, tror jeg bare jeg faldt bagover og tænkte: "Det nyder vi, det her." Og den følelse har jeg gået med lige siden.

Selve øjeblikket, da vært Morten Pedholt udråbte Bjarne Homberg som vinder af Årets Nordjyde, havde den gæve halinspektør slet ikke set komme.

- Jeg stod og ventede på at vinderen skulle udråbes, og jeg synes jo at de andre lå lunt i svinget, så jeg havde ikke forestillet mig mit eget navn nævnt, fortæller Bjarne Holmberg her godt et år efter den store aften.

- Verden står lige stille i nogle sekunder og man ved slet ikke hvordan man skal reagere og så får man en kæmpe klump indeni - og så er det dem omkring én der gør, at man bryder ud i jubel, siger han videre - inden han kommer med en klar opfordring, nu hvor vi igen skal finde Årets Nordjyde:

- Jeg synes at alle bør tænke sig om og skrive en nominering, hvis der er en ildsjæl eller andet i ens lokalsamfund, der gør noget, man synes er lidt ekstraordinært. Giv dem det skulderklap og nominer dem.

En opfordring, der hermed er givet videre og som vi her på TV2 Nord kun kan erklære os enige i.

01:36

Bjarne vandt titlen som Årets Nordjyde

01:52:36

Årets Nordjyde - hele showet - april 2019

01:31:34

Årets Nordjyde - Hele showet - marts 2018

01:44:13

Årets Nordjyde - Hele showet - marts 2017