LIGE NU:

Jens Gaardbo: Frederikshavn bliver pænere - og det er der brug for

Omkring 4.500 gæster deltog, da Frederikshavn Kommune i lørdags havde inviteret til fødselsdagsfest i Arena Nord. En af dem var tv-vært Jens Gaardbo.

Frederikshavn kan sammenlignes med en ung mand, der stadig er ved at vokse til.

Sådan siger journalist og vært på TV2 News, Jens Gaardbo, om sin fødeby Frederikshavn, som nu kan fejre 200-års-købstadsjubilæum.

Selv om det er 40 år siden, Jens Gaardbo flyttede fra byen, følger han stadig med i, hvad der foregår i Frederikshavn, og han mener, at byen er i god form på 200-års-dagen.

Har bumser men bliver kønnere

- Vi skal ikke glemme, at de fleste købstæder i Danmark er 800 år gamle, så Frederikshavn er stadigvæk en frisk ung mand. Han har stadig lidt for lange arme og lidt for mange bumser, men han vokser til og bliver pænere og kønnere. Og det synes jeg også, han har brug for, siger han og fortsætter: 

- Men han vokser, og det er jo godt. Han er jo ikke vokset i 25 år, så der begynder at ske noget.

Jens Gaardbo var som basunist i Bangsbostrand Byorkester med til at underholde de 4.500 gæster, der deltog i tre forskellige jubilæumsfester for Frederikshavn i Arena Nord i lørdags.

"En super god idé"

Arrangementet var helt udsolgt og fik rosende ord med på vejen:

- Vi ser frem til en rigtig god aften. Det er en super god idé, kommunen er kommet med med sådan et arrangement, sagde Kirsten Nielsen fra Frederikshavn, der deltog i festen:

Du kan se indslaget om festen i Arena Nord her: