20-årig kvinde gav betjent knytnæve i ansigtet

En beruset kvinde fra Frederikshavn havde ikke i sinde at følge med, da politiet ville have hende med til detentionen, så hun gav en betjent en knytnæve i ansigtet.

En 20-årig kvinde fra Frederikshavn kunne formentlig have sluppet med en påtale eller mild bøde, men nu står hun overfor en langt strengere straf.

Klokken 03.50 natten til torsdag blev en patrulje for anden gang kaldt til Frederikshavn hvor den 20-årige stærkt berusede kvinde ikke kunne opføre sig ordentligt.

- Patruljen beslutter sig for, at det er bedst hvis hun overnatter i detentionen, men det vil hun ikke, og så får hun givet en af betjentene en knytnæve i ansigtet. Så nu er hun sigtet for vold mod tjenestemand, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Per Jørgensen.

Selvom hun ikke ville, endte den 20-årige med at overnatte i detentionen. Hun bliver torsdag klokken 11.00 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring.

Artiklen er opdateret klokken 10.01. Af den tidligere version fremgik det, at den 20-årige kvinde formentlig ville blive løsladt torsdag formiddag. Hun bliver i stedet fremstillet i grundlovsforhør.

Forsiden lige nu