En 35-årig mand er i Retten i Hjørring varetægtsfængslet frem til den 19. juni for fredag aften at have stukket en havegreb i armen på en jævnaldrende. Arkivfoto Foto: Bruno Stagsted

35-årig mand varetægtsfængslet for grov vold

En 35-årig mand er i Retten i Hjørring varetægtsfængslet frem til den 19. juni for fredag aften at have stukket en havegreb i armen på en jævnaldrende. Han forklarede i retten, at han følte sig truet - hvorfor han gik hjem og hentede havegreb og nogle knive.

Den 35-årige mand, der fredag aften blev anholdt og sigtet for grov vold, nægter sig skyldig. Han forklarede, at han følte sig truet af den mand, som han senere i forbindelse med en sammenkomst i en lejlighed på Barfredsvej i Frederikshavn stak i armen med en havegreb.

Dommeren i Retten i Hjørring valgte dog at varetægtsfængsle manden, idet dommeren mente, at der var begrundet mistanke om, at den 35-årige stod bag volden, ligesom dommeren vurderede, at der var en risiko for, at den 35-årige ville kunne finde på at begå ny vold eller påvirke politiets videre efterforskning i sagen.

Det kom også frem i retten i forbindelse med grundlovsforhøret, at den 35-årige havde været i besiddelse af nogle knive, som han dog hverken truede med eller brugte.

Nordjyllands Politi blev fredag aften kaldt til adressen på Barfredsvej i Frederikshavn, da der opstod tumult, og en mand i den forbindelse var blevet stukket i armen med en havegreb.

Politiet anholdt på stedet den 35-årige mand, er altså nu er fængslet i fire uger. Den fængslede er tidligere dømt for vold.

Læs også Drukfest gik over gevind: Mand stukket i armen med havegreb