LIGE NU:

Bilist bragede ind i hus: Mistænkt for spirituskørsel

Huset, der blev påkørt, skulle efterfølgende stives af, fordi man vurderede, at der vare fare for, at det ville styrte sammen.

En 27-årig kvinde fra Skagen er søndag morgen blevet kørt til behandling på sygehuset efter at hun omkring klokken 7.15 kørte galt på Revlingevej i Skagen.

Her torpederede kvinden et hus på vejen med betydelig skade på huset til følge. Kvinden selv kom kun lettere til skade, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Mads Hessellund til TV2 Nord. Ingen personer i huset kom til skade.

På sygehuset fik kvinden, samtidig med, at hun blev behandlet for sine skader, udtaget en blodprøve, der skal afsløre, om hun var påvirket af alkohol i forbindelse med ulykken. Det er nemlig politiets mistanke.

Hus blev stivet af

Politi og ambulance kørte i forbindelse med ulykken til Skagen og mens ambulancen tog sig af at behandle den 27-årige kvinde fik betjentene fra Nordjyllands Politi rekvireret Nordjyllands Beredskab.

- Patruljen på stedet vurderer, at der er fare for at huset styrter sammen, så vi fik beredskabet til at komme og lave en midlertidig afstivning af konstruktionen, fortæller vagtchef Mads Hessellund.

Og ødelæggelserne i huset er da også, når man kommer tæt på, voldsomme.

TV2 Nords fotograf fik af husets beboere lov til at tage billeder inde fra dagligstuen, som viser at mursten er blevet kastet mange meter ind i rummet og at en stor hjørnesofa er blevet skubbet omkring en meter væk fra den væg som den 27-årige bilist torpederede.

 
 
Foto: Per Frank Paulsen
 
 
Foto: Per Frank Paulsen
 
 
Foto: Per Frank Paulsen