Seneste nyt:

Blotter på spil i Frederikshavn

En mand blottede sig mandag ved aftenstid foran tre piger i 11-års alderen flere steder i Frederikshavn.

Nordjyllands Politi efterlyser en gerningsmand til tre tilfælde af blufærdighedskrænkelse, der er begået inden for kort tid i Frederikshavn. Det fortæller Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Alle tre  tilfælde er sket mandag i tidsrummet mellem klokken 17.30 og 18.05.

Ofrene er børn

Først blev tre piger på 10 år krænket, da gerningsmanden viste sin penis for dem. Det skete ved kælkebakken ved Søparken i Frederikshavnen klokken 17.30. 

Kort efter, klokken cirka 18 på Engparken i Frederikshavn, blev en 24-årig kvinde krænket, da gerningsmanden onanerede foran hende.

Omkring klokken klokken 18.05 blottede gerningsmanden sin penis ved stien ved Frydenstrandsskolen foran en 12-årig dreng og en 12-årig pige.

Beskrives som en spinkel 30-årig mand

Vidner har i det første tilfælde beskrevet den formodede gerningsmand som mand, cirka 30 år, spinkel af bygning og dansk af udseende. Han bar mørkeblå/sort jakke med hætte og grå arbejdsbukser. Han havde en cykel,  muligvis en mountain bike. I det andet forhold er der afgivet en lignende beskrivelse, lyder det fra politiet.

Lederen af efterforskningen af sagen, politikommissær Carsten Straszek, oplyser, at det kan være samme gerningsmand, idet alle tre forhold er sket inden for et kort tidsrum, og det er sket inden for et lille geografisk område. Og gerningsmandens adfærd har en række ligheder.

- Vi tager den slags anmeldelser meget alvorligt, og vi har indledt efterforskning for at få identificeret og pågrebet den formodede gerningsmand, siger Carsten Straszek, der opfordrer alle med oplysninger i sagen til at ringe til politiet på 114.

Der venter nu et større efterforskningsarbejde, fortæller politikommissæren. 

- Vi skal have afhørt ofrene i sagen, og det tager tid, blandt andet fordi børnene skal videoafhøres, siger Carsten Straszek.