Casper Christensen roser nøgne frederikshavnere

Med denne plakat forsøger Casper Aaby og Rasmus Hoppe at lokke ekstra mange elever til Fredagscafé. Foto: PR

Hvad laver to nøgne drenge fra Frederikshavn på komikeren Casper Christensens Facebook-profil?

Svaret er meget enkelt. Casper Christensen er vild med markedsføringen af årets sidste Fredagscafé på Frederikshavn Handelsgymnasium.

Inspireret af plakaten til filmen "Klovn" har Casper Aaby og Rasmus Hoppe fra HH3E lagt sig i samme stilling som Casper Christensen og Frank Hvam. Det vil sige helt nøgne og godt filtret ind i hinanden.

- Det er jo skoleårets sidste Fredagscafé, så vi tænkte, at vi skulle give den en ordentlig skalle. Målet er at få endnu flere med til Fredagscafé, og vi har en god fornemmelse af, at der kommer mange på fredag - måske helt op til 150 mennesker, siger de to friske handelsgymnasieelever til Kanal Frederikshavn.

Det var en klassekammerat, som foreslog Casper Aaby og Rasmus Hoppe, at de skulle kopiere Klovn-plakaten. Førstnævnte tøvede aldrig et sekund, mens Rasmus Hoppe var ved at få kolde fødder. 

- Det var meget mærkeligt og grænseoverskridende, men det var også sjovt, griner de.

Klassekammetateren skrev til Casper Christensen og opfordrede ham til at lave en video, som kunne bruges i markedsføringen af fredagens arrangement. Casper Christensen 'nøjedes' dog med at skrive følgende på sin Facebookside: 'Jeg kan ikke selv komme, men point for plakaten skal de have i Frederikshavn'.

Plakaten hænger mange steder på skolen. 

- Vi var lidt i tvivl, om vi fik lov til at hænge den op, men både forældre og lærere griner af os. Det er kun ved hoveddøren og i kantinen, at plakaterne er blevet fjernet, og det forstår vi sådan set godt, smiler Rasmus Hoppe og Casper Aaby.

De lover, at der også bliver fuld knald på Fredagscaféen.

- Der kommer til at ske overraskelser, og vi har flere kanongode præmier. Vi kommer nok også til at smide tøjet. Jeg er ikke meget for at have tøj på, når jeg drikker, afslører Casper Aaby.

- Det giver sådan en god stemning, når tøjer ryger af, supplerer Rasmus Hoppe.

For at lokke endnu flere med til arrangementet på fredag efter skoletid har HH3E lavet en aftale med Buddy Holly. Indgangsbilletten til Fredagscafé, som koster 50 kroner, giver også adgang til Buddy Holly, som fra kl. 18 står klar med pizzabuffet og særdeles gode tilbud på alkohol.

Hvad har I lært af jeres stunt med plakaten, som I måske kan bruge, når I senere får et arbejde?

- Det giver pote, når man gør noget ekstraordinært. Vi nåede blandt andet hurtigt ud til en bred målgruppe.

 

Forsiden lige nu