LIGE NU:

Corona-frygt aflyser internationalt fodboldstævne

Selv om der er længe til sommer endnu, så har FfI Fodbold allerede nu trukket i nødbremsen og aflyst sommerens store internationale fodboldstævne Cup No. 1 i Frederikshavn i uge 28, det skriver Kanal Frederikshavn.

Cup No. 1 har været afviklet i Frederikshavn de seneste 36 år med deltagelse af hold fra hele verden, og det er netop de mange internationale hold, som har fået FfI Fodbold til at aflyse turneringen allerede nu.

FfI ønsker ikke at sætte forældre andre steder i verden i en penibel situation, om de nu tør at sende deres børn afsted til en fodboldturnering i Frederikshavn.

- Denne uhyggelige corona-tid har sat sig dybe spor i vores samfund og i vores hverdag. Vi skal væbne os med tålmodighed og samfundssind. Derfor tager vi konsekvensen og aflyser årets cup. Selvom verden sikkert ser lysere ud i uge 28, så vil vi forældre nok tænke os om en ekstra gang, inden vi sender vores børn afsted jorden rundt. Det gælder for os forældre i Danmark såvel som forældre fra de mange lande, der sender spillere til cuppen hvert år, siger formand for FfI Fodbold, Anders Brandt Sørensen til Kanal Frederikshavn.

Cup No.1 bakkes årligt op af flere hundrede frivillige og mange sponsorer, og den giver et nødvendigt tilskud til børn og unges fodboldliv i FfI.

- Jeg synes selvfølgelig, det er godt gammeldags træls, at vi bliver nødt til at aflyse. Det tegnede til at blive en cup med endnu flere hold end sidste år. Det kommer til at betyde et alvorligt slag for fodbolden i Frederikshavn. Men det nytter ikke noget. Andre i samfundet bærer endnu større ofre i denne tid. Og vi vil helt sikkert komme tilbage, siger Anders Brandt Sørensen til Kanal Frederikshavn.

FfI Fodbold forventer, at Cup No. 1 er tilbage i 2021.