LIGE NU:

Direktør efter aflysning: Ikke forsvarligt at gennemføre

De nye skarpe restriktioner i en række kommuner, som ventes at træde i kraft i morgen, får nu Arena Nord til med kort varsel aflyst deres koncert i aften med Carpark North.

- Med den viden, som vi har fået nu, så er alle timer dyrebare for os alle sammen, siger direktør i Arena Nord Per Malmberg om begrundelsen for, at han og Arena Nord har valgt at aflyse koncerten i Frederikshavn i aften med Carpark North.

Kultur og fritidsliv i syv kommuner i Nordjylland, deriblandt Frederikshavn, ventes at blive tvangslukket i 4 uger fra i morgen, når restriktioner træder i kraft. Statsminister Mette Frederiksen ventes at fremlægge de skarpe restriktioner på et pressemøde senere i dag.

- Der venter os alle en hård tid, men min tankerne går primært til pelsdyravlerne. Det er rigtig synd for dem. Vi andre skal nok klare os. Nu drejer det sig om, at få slået den her virus ned, siger Per Malmberg.

EM i fare

Ligesom alle andre venter han spændt at høre statsministerens fremlæggelse senere i dag. Først herefter ved han, hvor mange andre arrangementer, som bliver nødvendige at aflyse, men han erkender, at årets største event i Arena Nord, EM i kvindehåndbold kan være i fare for ikke at blive spillet i Frederikshavn.

 

Turneringen begynder d. 3. december med de to første kampe i Frederikshavn. Det vil sandsynligvis være samtidig med at restriktioner bliver fjernet igen, hvis det altså lykkes at få styr på den nuværende sundhedskrise med den nye muterede virusvariant af Covid-19.

- EM hænger i en tynd tråd, men nu skal vi høre realiteterne, og om det er 4 uger. Om turneringen kan gennemføres er ikke noget, som vi beslutter, og vi er nødt til at tage en dag ad gangen, siger Per Malmberg.