01:13

1 af 2

Dusør på 25.000 hjælper ikke: Stadig intet spor af Guld-Haralds medaljer

Forhøjet dusør i dagen har ikke givet nye oplysninger om Harald Nielsens medaljer.

Udstillingen om Harald Nielsen i Arena Nord i Frederikshavn mangler stadig 50 af Guld-Haralds medaljer.

- Det er utrolig er ærgeligt, at der er nogen, der synes det er interessant at gå og få lidt spænding ud af at stjæle noget, der ikke er deres, siger direktør fra Arena Nord, Per Malmberg, til TV2 Nord.

Det er snart en måned siden at en montre med medaljer blev stjålet fra udstillingen i Frederikshavn. Først udlovede Arena Nord en dusør på 5000 kroner. I sidste uge blev dusøren sat op til 25.000 kroner. Stadig uden et eneste spor i sagen.

- Desværre har det ikke givet noget resultat endnu, men vi håber selvfølgelig stadigvæk at på et eller andet tidspunkt, så dukker medaljerne frem, forklarer Per Malmberg.

Frederikshavneren Harald Nielsen er en af de mest berømte danske fodboldspillere nogensinde. Han var topscorer på sølvholdet fra OL i 1960 i Rom. Senere kom han til italiensk fodbold, hvor han igen blev topscorer og mester med Bologna i 1964. I 1967 blev han verdens dyreste fodboldspiller. Harald Nielsen døde i 2015.

- Det her det har en stor affektionsværdi, og det fortjener at blive vist frem her, hvor vi har den her fantastiske Harald Nielsen udstilling, påpeger direktør Per Malmberg.

Læs også Arena Nord forhøjer dusør for stjålne Guld-Harald medaljer