LIGE NU:

Eddies sidste ord til sin mor: - Mor, mor nu går han helt amok

Eddie Karl-Johan Christensens mor forklarede ved retten i Hjørring hendes sidste samtale med sin søn.

En af de sidste, der var i kontakt med Eddie Karl-Johan Christensen, inden han blev dræbt, var Eddies mor.

Ved retten i Hjørring forklarede hun fredag om den samtale, hun havde med sin søn 9. maj sidste år, som også skulle vise sig at være sidste gang, hun snakkede med ham.

Moren snakkede med Eddie om morgenen 9. maj, hvor Eddie havde spurgt, om hun ville komme med ud på ejendommen nord for Frederikshavn, hvor Eddie opholdt sig i en campingvogn for at grille. 

Moren takkede nej til invitationen og hørte senere på aftenen igen fra Eddie.

- Så ringer han om aftenen klokken 21.30, tror jeg. Han ringer og siger: ”Mor, mor nu går han helt amok, nu vil han skyde hunden”, fortalte Eddies mor, da hun vidnede ved retten i Hjørring.

Mor fik flere beretninger

Ifølge moren var hun ikke i tvivl om, hvem Eddie snakkede om, når han refererede til han. Moren forklarede, at han var den 53-årige tiltalte.

- Han havde fortalt mig, hvordan den 53-årige tændte af, og hvor forfærdelig en mand han er, forklarede moren i retten.

Eddies mor forklarede også i retten, hvordan hun havde fået flere beretninger fra Eddie om, hvordan den 53-årige flere gange var blevet sur og aggressiv overfor Eddie.

I telefonsamtalen 9. maj om aftenen sagde Eddies mor til Eddie, at han skulle skynde sig at komme hjem til hende, forklarede hun i retten.

- Jeg gør klar til, at han skal komme. Jeg venter og kigger ud ad vinduerne og venter, og jeg synes, at det er mærkeligt, at han ikke kommer. Da han ikke kommer søndag (den 10. maj 2020, red.), vidste jeg, at der var noget galt, forklarede Eddies mor i retten.

Flere gange ved retten refererede Eddies mor til den 53-årige tiltalte, som ham der havde myrdet Eddie eller morderen.