Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Efterlysning: 67-årig mand forsvundet fra bosted i Sæby

En 67-årig mand forsvandt fra bostedet Mariested omkring klokken 10.00 tirsdag formiddag. Han er ikke set siden.

Er fundet i god behold

OPDATERET den 4. september klokken 20:30: Den 67-årige mand er fundet i god behold. Han blev fundet ved Sæby Søbad Feriecenter efter fire gode henvendelser fra borgere. Han er i god behold, men havde ondt i benene, hvorfor han var strandet ved Sæby Søbad Feriecenter. Denne artikel er blevet ændret. Af hensyn til manden og pårørende, er navn, signalement samt billede af den efterlyste blevet fjernet, efter han blev fundet.

En 67-årig mand fra Sæby er forsvundet på halvandet døgn. Manden bor til daglig på bostedet Mariested i Sæby for psykisk syge. 

- Det, vi er mest bekymrede for, er, at han har diabetes, og at han ikke får sin medicin, siger Torben Larsen, vagtchef ved Nordjyllands Politi. 

Den savnede mand forsvandt fra bostedet i Sæby tirsdag den 3. september omkring klokken 10.00 og er ikke set siden. 

Han er ifølge Nordjyllands Politi okay-gående og er i stand til at tage både tog og bus, men han er ikke i besiddelse af en telefon, hvorfor han ikke kan kontaktes.

- Vi aner ikke, hvor han er. Så han kan være alle steder, siger Torben Larsen. 

Det frygtes især, at den 67-årige mand ikke kan klare sig uden sin medicin, og derfor opfordres borgere til at kontakte Nordjyllands Politi på 114, hvis der er nye oplysninger om ham.