LIGE NU:

Ekstra klasser oprettet: Der er stor interesse for at komme på handelsskole

Frederikshavn Handelsskole har i ugens løb taget imod et meget stort antal studerende inden for alle tre uddannelser, EUD, EUX og HHX. Interessen har været så stor, at der er oprettet to ekstra klasser.

Der er ved at kamp om pladserne på Frederikshavn Handelsskole, i hvert fald kan skole nu melde fuldt hus.

En af årsagerne til den store efterspørgsel skyldes ifølge skolen selv en række lokale samarbejder, der betyder større aktivitet på skolen end tidligere.

Et af samarbejderne er med FGU-Vendsyssel, et såkaldt kombinationsforløb, hvor elever primært på EGU-uddannelsen (erhvervsgrunduddannelsen), men også enkelte andre FGU-elever gennemgår et uddannelsesforløb på Handelsskolen.

Der ud over har SOSU Nord  i denne uge opstartet grundforløb på Frederikshavn Handelsskole, og omkring 70 elever har tilmeldt sig henholdsvis grundforløb 1 og 2.

På 10. klassecentret og den kommunale sprogklasse har der ligeledes været første skoledag i den forløbne uge. Tilmeldingstallene her er også særdeles tilfredsstillende, idet der er tilmeldt 146 elever.

Totalt har 750 studerende deres daglige gang i de røde bygninger i Kirkegade i Frederikshavn. Dette betyder, at der nu igen er fuldt hus – stort set alle lokaler er bookede fremover.

Skolens direktør Brian Andersson glæder sig over fremgangen og navnlig over, at den sker over hele linjen – både de egentlige handelsskoleuddannelser og de uddannelser, som har set en fordel i at være en del af handelsskolens læringsmiljø.

- Vi har en målsætning om, at det skal være muligt at uddanne sig lokalt, og derfor glæder vi os over samarbejdet med SOSU Nord, som nu gør det muligt at udbyde deres erhvervsuddannelser i Frederikshavn. Desuden sætter vi en ære i at forsætte det i forvejen fremragende samarbejde med 10. klassecentret, den kommunale sprogklasse og Ungdomsskolen samt med FGU-Vendsyssel, siger Brian Andersson.

Aron Pálmarsson

Nu er det officielt: Aron Pálmarsson skifter til Aalborg Håndbold

snus

play Op under læben: Snusforbrug er eksploderet i gymnasiet

231118 Thisted Bryghus nybyggeri

Thisted Bryghus skal være med i verdens største online ølsmagning med op til 60.000 deltagere

def_thumb,50_percent

play Musikken spiller på vaccinationscentrene

Aron Pálmarsson

Nu er det officielt: Aron Pálmarsson skifter til Aalborg Håndbold

snus

play Op under læben: Snusforbrug er eksploderet i gymnasiet

Til forsiden

Til forsiden