En person er kommet til skade som følge af en eksplosion i forbindelse med en brand, der er opstået i et værksted i Aalbæk.Foto: Per Frank Paulsen

En person er kommet til skade som følge af en eksplosion i forbindelse med en brand, der er opstået i et værksted i Aalbæk.Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

En person er kommet til skade i eksplosion

En person er kommet til skade som følge af en eksplosion i forbindelse med en brand, der er opstået i et værksted på Nordjysk Brand- og Redningsskole på Jennetvej i Hvims ved Ålbæk.

00:36

Nordjyllands Politi oplyser, at der er tale om en mand, der er kommet til skade. Han har fået en forbrænding på 10 x 10 cm i hovedbunden og er kørt på sygehus. Video: Per Frank Paulsen

Luk video

Det er Nordjyllands Beredskab, der meddeler, at man torsdag formiddag er kaldt til en bygningsbrand på Jennetsvej i Aalbæk.

Der var opstået brand i et værkstederne. Søværnets røgdykker var gået i gang med slukningen, da de var på stedet.

- En tilskadekommen som følge af en eksplosion, der forårsagede branden, meddeler Nordjyllands Beredskab.

Nordjyllands Politi oplyser, at der er tale om en mand, der er kommet til skade. Han har fået en forbrænding på 10 x 10 cm i hovedbunden og er kørt på sygehus.

- Vi ved ikke hvad, der er sket - andet end det er sket i en pause, siger vagtchef hos Nordjyllands Politi, Henrik Bech.

Han tilføjer, at politiet derfor endnu ikke har taget stilling til den videre efterforskning i sagen, idet det er for tidligt at vise noget om, hvorvidt der er tale om et hændeligt uheld eller en arbejdsulykke.

- Nu lader vi i første omgang lægerne kigge på ham, og så tager vi en snak med manden senere, siger vagtchefen.