LIGE NU:

Enhedslisten opfordrer: Deltag i demonstration

Enhedslisten Frederikshavn-Læsø håber, at så mange som muligt tager del i demonstrationen inden byrådsmøde i Frederikshavn onsdag.

Der er besparelser på programmet, når der onsdag aften er byrådsmøde i Frederikshavn. Og det er mange borgere utilfredse med. Så inden byrådsmødet onsdag aften vil byrådspolitikerne blive mødt af en demonstration. 

Det er 3F, FOA og Socialpædagogernes Landsforbund, der har arrangeret demonstrationen, der går i mod de planalgte besparelser på 10 millioner kroner på handicap- og psykiatriområdet. Og de får støtte fra politisk side. Det skriver kanalfrederikshavn.dk

- Nu må det stoppe, at byrådet hvert år kræver nye 1 procent nedskæringer på alle velfærdsområder. Det er utilstedeligt at lade besparelserne gå ud over de, som ikke har overskud eller mulighed for at protestere, udtaler kontaktperson Majbrit Karlsen, Enhedslisten Frederikshavn-Læsø, i en pressemeddelelse.

- Vi mener, at de seneste års nedskæringer på ældre, børn, skoler, handicappede og syge allerede har skåret alt for dybt til, at vi kan sørge for en betryggende velfærd i kommunen. Det går ud over almindelige borgere, specielt de svageste, og det går også hårdt ud over arbejdsmiljøet på de kommunale arbejdspladser, anfører Majbrit Karlsen.

Demonstrationen finder sted klokken 18.00 foran rådhuset i Frederikshavn. Byrådsmødet går i gang klokken 19.00.