Fire på stribe: White Hawks sejrede i Rødovre

Efter en sløv start blev White Hawks-holdet vækket, da Rødovre bragte sig foran. Det ville de ikke tillade og med fire mål på stribe sikrede de sejren.

Da Frederikshavn White Hawks tirsdag aften gæstede Rødovre Mighty Bulls i Rødovre var det som om ingen af holdene for alvor var vågnet og klar til at spille hockey.

Første periode lignede længe en målløs affære, og da selv ikke to overtalssituationer til nordjyderne kunne kaste mål af sig, blev den fornemmelse bare forstærket.

Rutinerede Morten Andreasen ville det dog anderledes, og med knap tre minutter tilbage af perioden bragte han hjemmeholdet Rødovre foran.

Den scoring vækkede tilsyneladende Frederikshavn White Hawks, for Marcus Olsson skulle kun bruge 10 sekunder fra pucken igen kom i spil, til han havde udlignet.

I anden periode fortsatte Mathias Bau hvor Olsson slap, så efter 66 sekunders spil var 1-1 blevet til 2-1 i nordjysk favør. Kollegaen Colin Vock udbyggede føringen i slutningen af perioden og cementerede sejren midt i tredje periode.

Med fire på stribe var 1-0 til hjemmeholdet således vendt til 4-1 til de nordjyske gæster. Derfor var Patrick Rasmussens reducering efter 50 minutters spil også en sølle trøst for Rødovre Mighty Bulls.

Med sejren har White Hawks kontakt med Odense Bulldogs på ligaens andenplads. Der er kun et point til forskel på de to hold, men to runder tilbage af grundspillet. Aalborg Pirates sikrede sig tirsdag aften førstepladsen i grundspillet.