LIGE NU:

Fuld og i blomsterbed: Nordjyde anholdt for at råbe ukvemsord efter politiet

En 54-årig mand fra Skagen havde en lidt for våd tur i byen i Skive fredag. Manden blev anholdt for at råbe ukvemsord efter politiet, mens han sad i et blomsterbed.

Nogle gange kan tømmermænd godt betyde andet end ondt i hovedet.

For en 54-årig mand fra Skagen gjorde tømmermændene nok også lidt ondt i samvittigheden, da han vågnede på politistationen i Holstebro.

Den 54-årige mand havde fredag aften en lidt for våd aften på Skibonitten i Skive. Her havde manden været så beruset og støjende i sin adfærd, at politiet skulle tilkaldes.

Siddende i et blomsterbed blev 54-årige mand fundet, da politiet kom frem.

Det skriver Skive Folkeblad.

Politiet ville rejse den 54-årige mand op, da de kom frem til ham i blomsterbedet, og det lykkedes også betjentene, men manden begyndte derefter at råbe af politiet.

- Han kom med nogle ukvemsord, hvor han blandt andet kaldte patruljen for røvhuller og idioter, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive til Skive Folkeblad.

Lørdag morgen vågnede den 54-årige mand derfor på politistationen i Holstebro, hvor han var blevet kørt til for at sove rusen ud. Om morgenen blev manden løsladt, men siget for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Det oplyser Skive Politi til Skive Folkeblad.