Nordjyllands Politi har flere gange været til stede på adressen på Rendborgvej ved Frederikshavn. I går blev den dræbte Eddie Karl-Johan Christensens hund fundet begravet. Foto: Per Frank Paulsen

Nyt i makaber mordsag: Afdødes hund fundet begravet

Nordjyllands Politi bekræfter, at den dræbte Eddie Karl-Johan Christensens forsvundne hund er fundet død på Rendborgvej.

Det lykkedes i går efterforskere fra Nordjyllands Politi at finde den dræbte Eddie Karl-Johan Christensens hund.

Hunden blev fundet begravet i jorden på den adresse på Rendborgvej ved Frederikshavn, hvor Eddie Karl-Johan Christensen holdt til.

Den 39-årige Eddie Karl-Johan Christensen blev ifølge politiets efterforskning dræbt den 9. maj i år på en ejendom ved Frederikshavn. 

Læs også Eftersøgt anholdt: Sættes i forbindelse med 39-årigs forsvinden

Tre personer - to mænd og en kvinde - sidder varetægtsfængslet i sagen. De er sigtet for at have skudt og dræbt Eddie Karl-Johan Christensen og derefter at have forsøgt at brænde og bortskaffe liget.

- Vi har flere gange været til stede på området ved Rendborgvej. Og vi har også ledt efter hunden, som det så lykkedes at finde i går, siger politikommissær Carsten Straszek til TV2 Nord.

Han kan ikke oplyse, hvordan hunden er død, eller hvem der har begravet den, men at liget er sendt til nærmere undersøgelse på retsmedicinsk institut.

Læs også Eddie skudt og brændt: 52-årig varetægtsfængslet - nægter sig skyldig

Carsten Straszek fortæller, at politiets efterforskere flere gange har været på adressen på Rendborgvej, og at det er et stort område.

- Efter fundet af hunden skal vi undersøge området nærmere, og flere kommentarer har jeg ikke til sagen, siger Carsten Straszek.

Læs også Ægtepar varetægtsfængslet fire uger