LIGE NU:

Gasolin lægger ord til ny poesipark i Frederikshavn

Flere stor malerier pryder nu i Frederikshavns bymidte. En poesipark, der er skabt af en af byens lokale kunstnere.

Poesien er i fokus i Frederikshavn. Fredag var der officiel åbning af byens nye poesipark, som er den første af sin slags i Danmark. Parken består af forskellige store billeder rundt om i byen prydet med Frederikshavner-motiver og poetiske citater

- Jeg synes, det er dejligt, at man trækker noget havn ind i bymidten, så vi alle sammen kan få glæde af det. Sådan fortæller Linda Suhr fra Frederikshavn, om de motiver hun har valgt til nogle enorme billeder, der nu pryder i centrum af Frederikshavn. 

Rundt omkring i byen hænger Linda Suhrs billeder. Det er alle motiver fra havet og havnen i Frederikshavn. 

- Jeg vil gerne fortælle om skønhed, i det vi har i vores natur og vores omgivelser, fortæller Linda Suhr. 

Udover motiverne er der på alle billederne også et citat. Det er citater fra Gasolin, men også fra nordjyske Allan Olsen. 

"Som et strejf af en dråbe, fik vi lov til at håbe, på de ting som skal komme før end, livet er omme", står der blandt andet på et af billederne. Det er et Gasolin-citat fra nummeret "som et strejf af en dråbe". Citatet er skrevet på et billede, der viser mågerne og havet. 

- Jeg synes, der er noget liv i de der, der synger for os hver eneste dag, fortæller Linda Suhr, da hun forklarer, hvorfor hun har valgt netop det motiv.