LIGE NU:

Trods nye skrappe restriktioner: Camilla Frost vil holde sit hotel åbent

Trods nye skarpe restriktioner i Frederikshavn og seks andre kommuner fra i morgen, så kommer det ikke til at lukke Hotel Jutlandia i Frederikshavn.

Meldingen fra hoteldirektør Camilla Frost er ikke til at tage fejl af.

- Om jeg så selv kan flytte herned, så lukker vi ikke, siger hun.

Gennem hele corona-pandemien har hun holdt det 10.000 kvadratmeter store Hotel Jutlandia i Frederikshavn åbent.

- Vi var her før. Vi er her under, og vi er her også efter, siger Camilla Frost.

Samme melding kommer fra direktør Lars Dannervig på Hotel Herman Bang i Frederikshavn. Gennem hele corona-pandemien har holdt hotellet åbent, og sådan bliver det også fremover. 

På Scandic The Reef forventer direktør Marianne Bredevang også,  at de forbliver åbne.

- Vi afventer pressemødet i eftermiddag, og efter det tager vi en vurdering af, hvad vi gør, men jeg forventer, at vi forbliver åbent, siger hoteldirektør Marianne Bredevang fra Scandic The Reef.

Sommeren har været god ved hoteller i ferieområderne. I Frederikshavn melder Hotel Jutlandia og fremgang og alt optaget.

De nye restriktioner kommer efter al sandsynlighed til at betyde, at barer og restaturanter skal holde lukket fra i morgen og fire uger frem. Det vil i følge TV2 Nords oplysninger også gælde for hotellernes restauranter og barer.

Trods udsigten at skulle tvangslukke både restaurant og baren, så mener Camilla Frost, at det er vigtigt for byen, at hotellerne er åbne.

- Vi er her 24 timer i døgnet for at servicere de virksomheder, som skal køre videre. Vi skal også servicere byen, siger Camilla Frost.

Et af de store arrangementer, som man i Frederikshavn stadig håber, at kunne holde er EM i kvindehåndbold. Her er Arena Nord vært for den ene pulje, og fra den 3.-7. december skal Sverige, Rusland, Spanien og Tjekkiet efter planen spille deres puljekampe i Frederikshavn. 

De mange gæster og spillere indkvarteres på Scandic The Reef, og de kommer efter planen til Frederikshavn d. 1. december med mindre de nye restriktioner også spænder ben for EM-turneringen.