Josephine Kærsgaard fra Frederikshavn Skøjteforening fik hædersprisen for årets individuelle præstation. Foto: Frederikshavn Kommune

Initiativet Fitnessbanden, hvor blandt andet KOL- og hjertepatienter træner sammen, vandt Sundhedsprisen. Foto: Frederikshavn Kommune

Årets integrationspris med blev mellem tre modtagere. Foto: Frederikshavn Kommune

En lang række idrætsudøvere modtog Godt Gået Prisen for deres sportspræstationer i 2017. Foto: Frederikshavn Kommune

1 af 4

Ildsjæle, talenter og flotte præstationer hædret ved prisfest i Frederikshavn

Der blev uddelt skulderklap til dem, der har gjort noget særligt i det forgangne år, da Frederikshavn Kommune holdt prisfest i Det Musiske Hus.

Med mere end 200 nominerede, frivillige, børn, unge, forældre, trænere og ledere var med til at skabe en fest, da Frederikshavn Kommunes foreningsliv i samarbejde med byrådet, hyldede og hædrede årets flotteste præstationer ved Årets Prisfest 2018.

Prisfesten fandt sted i Det Musiske Hus i Frederikshavn, og det er femte gang, at der uddeles hæderspriser til nogle af dem, der har ydet en særlig indsats, har gjort noget specielt for andre eller har haft succes i deres sport og idræt.

Prisoverrækkelsen sker på baggrund af borgernes og foreningernes indstillinger og talenternes sportslige præstationer i 2017. Priserne uddeles af Kultur- og Fritidsudvalget, Integrationsrådet og Sundhedsudvalget, og arrangementet er tilrettelagt i samarbejde med Frederikshavn Ungdoms Fællesråd og Idrætssamvirket i Frederikshavn kommune.

Rigtig mange foreninger, frivillige og ildsjæle gør en forskel, og glæden og samværet spiller lige så stor en rolle som sejr og succes. Derfor bliver der hvert år uddelt Godt Gået Priser, en Integrationspris, en Sundhedspris, en frivillighedspris, en pris som Årets Hold, Årets Leder, Årets Individuelle Præstation og Årets Kulturtalent.

Der var rosende ord til alle, der bidrager som dygtige ledere, trænere eller frivillige, fordi de hver dag året rundt gør et enestående stykke arbejde ude i foreningerne, fra idræt til musik og fra spejder til film og teater. Samtidig lød opfordringen til de tilstedeværende om at tage historierne om de mange flotte resultater - skabt i klubberne, i byen, i kommunen - med sig ud i verden, og bringe dem videre.
 
- I Frederikshavn Kommune har vi et unikt foreningsliv, og på idrætsområdet har både amatøridrætten og eliteidrætten rigtig gode kår. Tilsammen udgør vores foreningsliv en stærk konstruktion. Der er både plads til det sociale og til samværet. Overalt bliver vi mødt med krav og står over for store udfordringer, men i foreningslivet er der tale om lutter gode kræfter. Der trives glæden, og det fællesskab som opstår, når man dyrker idræt og andre aktiviteter sammen med andre er en vigtig del af hverdagen. Det skal vi huske, når vi - alle sammen - som ambassadører for vores hjemstavn, fortæller de gode historier om der, hvor vi kommer fra. Det fundament vi står på, og det vi er skabt af. Vi er sammen om at give kommunens børn og unge de bedste forudsætninger for at kunne udfolde deres talenter og interesser. Det fortjener et skulderklap. Og det fortjener at blive fortalt, siger borgmester i Frederikshavn Kommune, Birgit S. Hansen.

Herunder kan du se alle modtagerne af årets hæderspriser:

Frivillighedsprisen:
Etableringshjælp til voldsramte kvinder ved Josefine Bõrjesson
 
Sundhedsprisen:
Fitnessbanden ved Søren Christensen
 
Integrationsprisen:
John Vinther Rasmussen
Café Danish
Søren Jacobsen
 
Årets Ungleder:
Magnus Falden, Østervrå GF
 
Årets individuelle præstation:
Josephine Kærsgaard, Frederikshavn Skøjteforening
 
Årets Lederpræstation:
Christian Mose Sørensen, Skagen Idræts Klub
 
Årets holdpræstation:
Vendsyssel Elite Badmintons ligahold
 
Årets Kulturoplevelse:
Frederikshavn Blackhawks, Landsstævne i Floorball

Godt Gået Prisen:
Daniel Tsion
Josephine Kærsgaard
Amalie Borup
Camilla Poulsen
Knud Jensen
Bent Poulsen
Ole H. Madsen
Jan H. Andersen
Helena Julie Bjerregaard Rusbjerg
Jeff Mølholt
Lucas G. Davidsen
Jonas Nielsen
Mads Pedersen
Andreas Haven
Daniel Svenningsen
Julian Schlegel
Katrine Frahm
Kasper Larsen
Janni Kristensen
Anna Glinvad Krogh
Karl Emil Søe Andersen
Louise Østergaard
Isabella R. Fischer
Nikoline Stellan
Anne Farum
Liv Kroll Dalsgaard
Majken Brunø
Karoline Porsmose Olesen
Lærke Kolind Anderson
Laura De Fries
Lærke Maigaard
Nanna Sørensen
Katrine Kammann Andersen
Lasse Majland
Mathias Hørby Jensen
Benjamin Veldgaard Sørensen
Jesper Schmidt
Rasmus Larsen
Michael B. Olesen
Frederik Nielsen
Kasper Kajgaard
Mette Janum Linkhusen
Martin Brovn Nielsen
Christian Kongsbak Dreier
Mikkel Bertelsen
Katrine Westmark
Nils Christensen
Alberte Rasmussen
Emil Nielsen
Jelmer Scholten
Sigrid Scholten
Niels Skovsgaard
Amalie Bonde Beck
Mikkel Bonde Beck
Anne V Jensen
Mads V Jensen
Marie Nielsen