Ishockey: White Hawks taber første slag i semifinalen

På udebane i Rungsted blev det til et 3-0 nederlag for Frederikshavn White Hawks.

Tirsdag aften blev semifinalerne i i landets bedste ishockey-række, Metal-Ligaen, sat i gang. Blandt de fire resterende hold, der kæmper om guldet findes Frederikshavn White Hawks.

I deres semifinale møder de Rungsted, der var turneringens bedste hold i grundspillet, så der er lagt op til en hård semifinaleserie, der spilles bedst af syv kampe.

Første kamp i serien blev spillet i Rungsted, og det blev hjemmeholdet, der kom bedst fra land i serien. Efter en målløs første periode, formåede Rungsted at score to gange i anden periode, uden White Hawks kunne få pucken forbi Rungsteds keeper.

2-0 stillingen holdt langt ind i tredje periode, så White Hawks byttede keeperen ud med en ekstra markspiller for at lægge ekstra tryk på i offensiven. Det lykkedes dog ikke, og med få minutter tilbage kunne Rungsted smide pucken i det tomme mål til slutresultatet 3-0.

Næste kamp i semifinaleserien spilles fredag, hvor White Hawks har hjemmebanefordelen.