LIGE NU:

Legendarisk Skagen-hotel genåbner: - Vores gæster får den ultimative Ruths Hotel-oplevelse inde på deres eget værelse

Fra onsdag og frem til 5. april kan gæster igen besøge Gl. Skagens nok mest kendte hotel. Restauranten holder lukket, men gæsterne får i stedet samme menu serveret hos dem selv.

Fem tjenere er mødt ind på arbejde denne onsdag for at sikre gæsterne i de 28 værelser den fulde gourmetoplevelse.

For efter ugevis af nedlukning genåbner de kendte og riges foretrukne stamsted Ruths Hotel i Gl. Skagen. Og det med en helt særlig luksuriøs variant af room service, de første gæster får glæde af allerede onsdag aften.

- Vi kører den fulde oplevelse, gæsterne kender fra vores restaurant og brasserie, på værelset. De får velkomstdrink, 3-retters menu, vinmenu, kaffe og cocktails. Så selv om stemningen fra brasseriet kan være svær at gengive inde på de enkelte værelser, så bliver det, gæsterne får i glasset og på tallerkenen, af samme høje kvalitet, som de kender, fortæller administrerende direktør Tom Boye.

Udsigten til klitterne i Gl. Skagen fra værelset her er velkendt for de faste gæster.
Udsigten til klitterne i Gl. Skagen fra værelset her er velkendt for de faste gæster.

Tilbuddet om den unikke room service-oplevelse skyldes naturligvis coronaen, der ikke tillader restaurant og brasserie at holde åbent.

- Du kan ikke engang sidde og få en kop kaffe i lobbyen eller udenfor, for det ville hurtigt betyde, at andre kom forbi og satte sig ned, og den går jo ikke. Vi efterlever alle direktiver og krav, slår direktøren fast.

Tilbyder også take away til sommerhuse

28 af de i alt 58 værelser og lejligheder i hovedbygningen på Ruths Hotel er fra onsdag åbne for bookinger, og det har rigtig mange benyttet sig af.

Onsdag ankommer op til 40 gæster – primært fra Jylland.

- Mange har haft adskillige ophold bestilt, som de så måtte annullere, fordi vi alligevel ikke har kunne åbne op. Gæsterne har købt gavekort og ophold, som de endelig kan bruge, så de kan komme lidt væk hjemmefra, siger Tom Boye.

quote Det, gæsterne får i glasset og på tallerkenen, bliver af samme høje kvalitet, som de kender.

Tom Boye, administrerende direktør, Ruths Hotel

Udover roomservicen tilbyder Ruths Hotel også take away-mad til sommerhusejerne i Skagen, som ønsker at nyde et måltid mad hjemme i eget hus.

At det traditionsrige hotel nu igen kan sige ”Velkommen til Ruths Hotel”, har været et stort ønske længe – og derfor er det en glædens dag for alle medarbejderne, fortæller direktøren.

- Det føles næsten som en rigtig genåbning, og det er spændende for mig at observere, hvor engagerede medarbejderne er. Det har kostet mange penge at lukke ned, for vi har skulle bruge mange mandetimer på at gøre alt klar igen, for det hele har stået stille så længe. Den store pudseklud og rengøringsspand er kommet frem, for vi har haft travlt med at blive klar, siger en begejstret Tom Boye.

Tidspunktet for genåbningen er det helt rigtige, fortæller han.

- Vi har haft lukket frem til nu, fordi det ikke gav mening at åbne før. Rent økonomisk giver det heller ikke mening at åbne i dag, men vi tror på, at verden snart bliver normal igen. Så vi varmer op med gæster allerede nu, lyder det fra direktør Tom Boye.

Bordopdækningen og menuen er som, man kender den, når Ruths Hotel onsdag åbner op for servering på værelset.
Bordopdækningen og menuen er som, man kender den, når Ruths Hotel onsdag åbner op for servering på værelset.
Foto: Ruths Hotel

Han har sat fem tjenere på arbejde på åbningsdagen onsdag. Det sker for dels at sikre det optimale serviceniveau til gæsterne, men også for at kunne overholde kravene fra myndighederne. Her har Ruths Hotel lavet særlige informationsskilte, der skal hjælpe gæster og medarbejdere med at sikre, alt går efter bogen.

Indtil videre holder Ruths Hotel åbent for overnattende gæster fra onsdag 17. marts til 5. april.

Wellnessfaciliteterne er endnu ikke åbne på grund af coronarestriktionerne.

VIDEO: Ruths Hotel måtte holde lukket i julen

På Ruths Hotel i Gammel Skagen plejer julen og nytåret altid at være proppet med gæster, men i år bliver den traditionsrige juleaften på det landskendte hotel ikke til noget.


Lysregulering

play Strømnedbrud ramte Nordjylland: Mange lyskryds stadig ude af drift

håndbold

Nordjysk minister får OL fra første parket: - Jeg glæder mig til hvert eneste sekund

sygeplejersker strejke 2

Sygeplejersker kræver regionen til forhandlingsbordet: - I skal tage ansvar for strejken

Hotel Viking

Mand afgået ved døden efter drukneulykke på Hotel Viking i Sæby

Lysregulering

play Strømnedbrud ramte Nordjylland: Mange lyskryds stadig ude af drift

håndbold

Nordjysk minister får OL fra første parket: - Jeg glæder mig til hvert eneste sekund

Til forsiden

Til forsiden