Foto: TV2 Nord

Masser af krydstogtgæster kommer til Skagen

Det bliver en travl dag på Skagen Havn fredag. Hele to krydstogtskibe anløber Skagen Havn fredag morgen. Dermed er det den største krydstogtdag i Skagen Havn nogensinde.

Både på Skagen Havn og i byen bliver der travlt fredag den 22. juli. De to krydstogtskibe Mein Schiff 4 og Seven Seas Voyager anløber Skagen Havn fredag, og dermed kommer hele 3.275 passagerer til byen. Det er det største antal krydstogtgæster, der nogensinde har været på besøg i Skagen på én dag.

- Vi har ved flere lejligheder vist, at vi er i stand til at håndtere to krydstogtskibe på én gang. Det er utrolig positivt, at vi er nået op på så stort et antal krydstogsgæster på én dag. Det betyder virkelig noget for økonomiskabelsen i lokalsamfundet, siger Willy B. Hansen, der er havnedirektør for Skagen Havn.

Det tyske krydstogtskib Mein Schiff 4 ankommer klokken 7 til Skagen Havn, og der er 2.506 gæster ombord på skibet. Klokken 8 ankommer luksusskibet Seven Seas Voyager, hvor der er 769 gæster ombord. Der er omkring 50 ture rundt i Skagen og ved både Nordjyllands vestkyst og østkyst, som krydstogtgæsterne skal på.