LIGE NU:

Medie: Topscorer er tabt for White Hawks

Frederikshavn White Hawks må vinke farvel til Nick Olesen, som er en af de største danske profiler i Metal Ligaen, selvom klubben havde indgået en kontrakt med ham for de næste to sæsoner.

Frederikshavn White Hawks meldte for tre måneder siden ud, at klubben havde indgået en to-årig kontraktforlængelse med den målfarlige forward Nick Olesen. Den nordjyske klub må dog sande, at den 22-årige profil ikke er at finde på isen i Frederikshavn, når træningen begynder efter sommerferien.

Det erfarer Kanal Frederikshavn, som skriver, at Nick Olesen har udnyttet en klausul i sin kontrakt, der gør, at han kan skifte klub, hvis han skulle modtage et tilbud fra udlandet. Ifølge Kanal Frederikshavn er White Hawks-forwarden på vej til en klub i den næstbedste svenske række, Allsvenskan.

- Det kan også være, jeg skal spille i Finland eller Østrig. Men jeg har ikke skrevet med andre klubber end Frederikshavn, og min agent har heller ikke en kontrakt liggende, siger Nick Olesen til Kanal Frederikshavn.

Nick Olesen, som er fra Frederikshavn, har tidligere spillet i Sverige. Fra 2011 til 2014 spillede han på juniorhold i Bofors, Karlskoga og Växjö, før han kortvarigt vendte hjem til Danmark og spillede fire kampe for Odense Bulldogs. Olesen afsluttede 2014/15-sæsonen i østrigsk ishockey.

Herefter tog frederikshavneren tilbage til Sverige og spillede for Brunflo IK i den tredjebedste række, inden han kom hjem til Frederikshavn og afsluttede sæsonen i White Hawks-trøjen. I de seneste to sæsoner har Nick Olesen været en af de store profiler for den nordjyske klub.

I den forgangne sæson blev Nick Olesen med 29 mål den mest scorende spiller i Metal Ligaen, så han efterlader sig noget af et tomrum i den frederikshavnske offensiv. Ifølge Kanal Frederikshavns oplysninger skulle høgene dog være tæt på at kunne præsentere nogle offensive nyerhvervelser.

Frederikshavn har allerede forstærket offensiven med canadiske Dale Mitchell, som to gange er blevet topscorer i Metal Ligaen.

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden