01:46

Foto: Michael Andersen

1 af 2

Nordjylland samler ind til heksebørn

Anja Loven kåret til verdens mest inspirerende person for sit store arbejde, som redder heksebørn i Nigeria.

I 2016 blev frederikshavneren Anja Loven kåret til verdens mest inspirerende person for sit store arbejde med Din Nødhjælp, som redder heksebørn i Nigeria.

Søndag den 8. oktober kommer hun hjem til Frederikshavn og fortæller om sit arbejde og projekt i et stort nordjysk indsamlingsshow - Nordjylland samler ind.

- Det er en solstrålehistorie. Anja Loven har nærmest sat sit liv på spil, for Nigeria er virkelig et farligt sted. Det må vi bare tage hatten af for, siger direktør i Arena Nord i Frederikshavn Per Malmberg.

Det er Per Malmberg og Arena Nord, som sammen med syv Rotary klubber i Skagen, Sæby og Frederikshavn samt TV2 Nord, der står bag indsamlingsarrangementet.

- Det er et nordjysk projekt, at Nordjylland Samler ind, og hele Nordjylland kan være med. Det foregår bare i Frederikshavn, siger Per Malmberg, som håber, at indsamlingsarrangementet kan give en halv million til Din Nødhjælp og Anja Loven.

Billetsalget til "Nordjylland Samler" ind gik i gang i dag. Der er 700 billetter til showet. En billet med spisning koster 300 kroner og uden spisning er prisen 150 kroner. Billetterne til arrangementet kan købes på Arena Nords hjemmeside.