Selvom TV2 i første omgang sagde nej til endnu en sæson af tv-serien Norskov, forsøger produktionselskabet bag serien at sælge endnu en sæson, og her skal Frederikshavn Kommune bidrage til finansieringen. Foto: TV2

Norskov-serie beder om 1,25 millioner kroner af kommunen

Frederikshavn Kommune skal skaffe 1.250.000 kroner, hvis ønsket om endnu en sæson af Norskov skal blive en realitet.

Hvis drømmen om endnu en Norskov-sæson skal blive til virkelighed, skal Frederikshavn Kommune skaffe 1,25 millioner kroner, og ikke ”kun” 600.000 kroner, som ellers var på tale i første omgang.

Det fremgår af den dagsorden, som gælder for Økonomiudvalgets møde onsdag. 

I sidste uge besluttede et enigt Kultur- og Fritidsudvalg, at kommunen skal finde 600.000 kroner til produktionen af seks nye Norskov-afsnit.

Men når politikerne i Økonomiudvalget holder møde onsdag, er tallet steget til 1.250.000 kroner. Det oplyser Kanal Frederikshavn. 

Læs også Borgmester vil kaste 600.000 kroner ind i ny Norskov-sæson

Kommunen vil som udgangspunkt holde fast i de 600.000 kroner som direkte støtte og samtidig forsøge at finde den ønskede finansiering i et samarbejde mellem kommunen, andre lokale offentlige og regionale samarbejdspartnere og ved bidrag fra private parter.

Denne finansieringsmodel blev også brugt i første sæson, hvor Frederikshavn Havn bevilgede 1,7 millioner kroner i direkte støtte til Norskov.