Seneste nyt:

Ny ambulancebase i Frederikshavn

En ny ambulancebase i Frederikshavn blev mandag indviet. Basen er bygget i et samarbejde mellem Frederikshavn Kommune og Nordjyllands Beredskab.

Region Nordjylland overtog 1. april ambulancedriften fra Falck, og i den forbindelse flyttede ambulancerne i Frederikshavn fra Falckstationen og hen på Beredskabscentret, hvor ambulancerne har fået base.

Den officielle indvielse af ambulancebasen blev foretaget af Frederikshavn Kommunes borgmester Birgit S. Hansen (S) og regionsrådsformand Mads Duedahl (V).

Det har krævet en del til- og ombygninger for at skabe plads til både ambulancerne og de omkring 30 mand, som har tjenestested på den nye ambulancebase.

Den nye ambulancebase har kontorer, velfærds- og opholdsrum til ambulancepersonalet foruden selve garagen. Byggeriet har kostet omkring fem millioner kroner. Det er i første omgang Frederikshavn Kommune, som har betalt for byggeriet.

Kommunen har indgået en tiårig lejeaftale med Region Nordjylland og Nordjyllands Beredskab, så investeringen bliver tilbagebetalt over den tiårige periode.

Brandstationen er udvalgt som fremtidig base for ambulancerne ud fra en dialog mellem Frederikshavn Kommune, Nordjyllands Beredskab og Region Nordjylland. De mener, at placering giver god udnyttelse af de fysiske rammer og synergieffekt parterne imellem.


20190615-203153-L-4330x3201ma

play Høje temperaturer fortsætter: Tordenvejr kan ramme Nordjylland

preben bang

play Folketingsmedlem anbefaler HK at slæbe sure kunder i retten

Erik Westergaard

Nedrivning af minkfarme bliver dyrere end forventet – og kommer til at trække ud

markbrand 1

Rygende travlt beredskab: Ni høst-brande på én dag

20190615-203153-L-4330x3201ma

play Høje temperaturer fortsætter: Tordenvejr kan ramme Nordjylland

preben bang

play Folketingsmedlem anbefaler HK at slæbe sure kunder i retten

Til forsiden

Til forsiden