LIGE NU:

Ny bestyrer ansat på Knivholt: - Det er mit drømmejob

Fredag formiddag blev ny bestyrer på Knivholt Hovedgaard, Ulrik Bang, præsenteret for bestyrelsen. Han begynder i stillingen den 1. februar 2018.

Fra den 1. februar næste år vil der være en ny mand i spidsen for driften på Knivholt Hovedgaard. Ulrik Bang, som selv bor i Frederikshavn, blev fredag formiddag præsenteret som ny bestyrer for bestyrelsen på Knivholt.

En stilling den tidligere pressefotograf glæder sig til at tiltræde.

quote Jobbet som bestyrer på Knivholt er mit absolutte drømmejob.

Ulrik Bang

- Jobbet som bestyrer på Knivholt er mit absolutte drømmejob. Muligheden for at arbejde med mennesker på et så fantastisk sted som Knivholt ser jeg utrolig meget frem til. Stedet emmer af historier, og jeg sætter en ære i at formidle historien på en levende måde, så den bliver husket og brugt, siger Ulrik Bang. 

- Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Olav - og til at bygge oven på det kæmpe arbejde, han har lavet indtil nu. Jeg ser frem til samarbejdet med bestyrelsen og glæder mig til at skabe solide rammer for de mennesker, der er og bliver en del af livet på Knivholt og den fremtidige udvikling, siger Ulrik Bang, den kommende bestyrer på Knivholt.

Mange år i pressen

Ulrik Bang blev i begyndelsen af 1990’erne uddannet pressefotograf ved Frederikshavn Avis/Vendsyssel Tidende. De følgende år arbejdede han ved Nordjyske Medier og sideløbende som freelancer og vikar hos flere aviser og bureauer. 

Ulrik Bang har mere end 12 års erfaring som selvstændig, hvor han arbejdede med kommunikation, tv-produktion, ideudvikling og projekthåndtering.

For bestyrelsen på Knivholt Hovedgaard var han en oplagt kandidat til stillingen som bestyrer. 

- Ulrik Bang er valgt blandt et stort og spændende ansøgerfelt, og med ham som bestyrer får Knivholt fortsat en engageret og empatisk leder, der med sin drivkraft kan bidrage til at styrke og udvikle stedet, siger bestyrelsesformand, Kenneth Bergen.

Brug for mange kompetencer

Der bliver brug for alle kompetencer, for det er en bred stilling, Ulrik Bang skal besætte.

- Jobbet favner bredt, da der både skal kigges fremad og sikres stabil drift og vedligehold af hovedgården. Her er et rigt foreningsliv i en helt unik kulturinstitution, som kræver, at man både forstår og involverer sig i egnens muligheder. Vi ansætter Ulrik Bang på baggrund af hans brede erfaring generelt og som selvstændig erhvervsmand, men også for hans lyst og evne til at gå foran, til at udvikle og bruge netværk, siger Kenneth Bergen.

Han ser det også som en stor fordel, at Ulrik Bang har hænderne skruet rigtigt på og selv kan løse nogle af de mindre håndværkeropgaver på Knivholt.

Karin har arbejdet hjemmefra siden 12. marts: Sådan får hun det til at fungere

180620 Man tester nu endnu en minkfarm for coronasmitte.

play Efter historisk stor erstatning: Få minkavlere vil begynde igen

Skoleruin3

play Dage efter sammenstyrtningen: Ejer har endnu ikke sikret bygning

Mink

Økonom om minkerstatning: Politikernes dårlige samvittighed kan have kostet statskassen dyrt

Karin har arbejdet hjemmefra siden 12. marts: Sådan får hun det til at fungere

180620 Man tester nu endnu en minkfarm for coronasmitte.

play Efter historisk stor erstatning: Få minkavlere vil begynde igen

Skoleruin3

play Dage efter sammenstyrtningen: Ejer har endnu ikke sikret bygning

Til forsiden

Til forsiden