Foto: Turisthus Nord

Foto: Turisthus Nord

1 af 2

Ny forårsfestival i Skagen

Selvom vi stadig afventer det lune forårsvejr, er forårsstemningen helt i top i Skagen. Her har en række lokale aktører besluttet at stable en forårsfestival på benene.

Vejrguderne har endnu ikke opdaget, at kalenderen nu har skiftet til forår. Men selvom det lune forårsvejr lader vente på sig lidt endnu, så er forårsstemningen helt i top i Skagen.

Her er en række forskellige aktører gået sammen om en helt ny festival: Skagen Forårsfestival. Konceptet er at hele Skagen skal emme af musik, hygge, højt humør og forårsstemning i festivaldagene.

Det var Gitte Nordmann, ejer af Foldens Hotel og Viseværtshuset, som fik idéen til forårsfestivalen – og idéen vakte hurtigt genklang hos flere aktører i byen.

- Foråret er en skøn tid i Skagen, og det sætter vi nu spot på i fællesskab. Ligesom der om sommeren er masser af skønne oplevelser for vores gæster i Skagen, er der til forårsfestivalen god musik, skøn mad, hygge, glade mennesker og en fantastisk stemning ikke mindst, siger Gitte Nordmann.

Musikken står helt centralt i forårsfestivalen fra den 6.-8. april med mange forskellige kunstnere og musikgenrer, så der bliver noget for enhver smag.

Skagens hoteller og restauranter er også med i festivalen med gode oplevelser til forårsgæsterne.

I Turisthus Nord er Turistdirektør René Zeeberg begejstret over det nye tiltag.

- Skagen Forårsfestival er et særdeles godt initiativ, som vi håber kan bringe en masse glade forårsgæster til Skagen. Skagen har meget at byde på året rundt, og det skal vores gæster gerne opleve. Jeg er stolt af at så mange af byens aktører er gået sammen om dette event, og vi i Turisthus Nord bakker naturligvis op på alle måder, siger han.