LIGE NU:

Paradise-Pernille er nu blevet til Pizza-Pernille

Pernille Nygaard Vejs - Frederikshavns mest kendte reality-stjerne - er flyttet tilbage til sin barndomsby efter at have boet en kort periode i Aalborg, hvor hun læser jura.

Pernille Nygaard Vejs blev kendt, efter hun var med i reality-programmet Paradise Hotel. Efter et ophold i Aalborg er hun tilbage i barndomsbyen Frederikshavn, hvor langer pizzaer over disken, når hun ikke læser jura på universitetet. 

- Frederikshavn er som et par gamle bukser, du bare ikke kan smide ud. Det er fantastisk. Alt er godt her - ud over voldtægtsgaden, smiler 27-årige Pernille Nygaard Vejs til Kanal Frederikshavn. 

Dengang fik den blonde frederikshavner hurtigt tilnavnet 'Dumme Pernille'. Med nærmest en perlerække af sprogblomster som eksempelvis "mandshumanistisk" blev hun stemplet som den nye Amalie, hvilket bestemt ikke var positivt ment.

Efter Paradise Hotel deltog hun også i "Divaer i junglen", "Mig og min mor", "Dagens Mand", og i "6 på date" endte det med, at den tidligere professionelle tennisspiller Frederik Fetterlein valgte at date den kønne frederikshavnerpige.

- Jeg vil have Nobels Pris for at være tjener

Nu er Paradise-Pernille tilbage i Frederikshavn, og hun har endda overtalt sin forlovede fra Skive til at flytte med. I øjeblikket har hun travlt med at læse til eksamen, men hun passer også sit nye job i pizzarestauranten Gourmet Bistro, hvor hun med et stort smil og en service ud over det sædvanlige serverer blandt andet italiensk gourmet-pizza. 

quote - Jeg kan godt lide, at folk kan lide mig. De må gerne sige: 'Fuck, hun er nice'.

Pernille Nygaard Vejs

- Jeg kan godt lide, at folk kan lide mig. De må gerne sige: 'Fuck, hun er nice'. Jeg giver gæsterne det bedste af det bedste. De skal ikke tro, at jeg er dumme 'Paradise-Pernille'. Jeg vil være den bedste tjener i hele Frederikshavn, i hele verden. Jeg vil have en pris for det, Nobels pris, fortæller Pernille Nygaard Vejs til Kanal Frederikshavn.

Se hele interviewet med Pizza-Pernille herunder. Hun fortæller blandt andet, at hun gerne vil bruge sin uddannelse til at blive anklager. Hun lægger heller ikke skjul på, at hun har narcissistiske personlighedstræk. Pernille Nygaard Vejs forsøger også at komme med en forklaring på, hvorfor tv-seerne hurtigt gav hende øgenavnet "Dumme-Pernille".

Det kan derfor nok være, at alle reality-fans i Danmark kiggede en ekstra gang, da det kom frem, at Pernille i 2016 blev HF-student fra Frederikshavn Gymnasium og HF-kursus med et gennemsnit på 9,3.