Politiet beder om hjælp i røverisag: Kan du genkende denne mand?

Nordjyllands Politi beder om hjælp til at genkende en 25-30 årig mand, som fredag den 13. oktober begik røveriforsøg mod Dagli'Brugsen i Gærum.

Fredag formiddag den 13. oktober er stille i Dagli'Brugen i Gærum, indtil en unge mand træder frem ved kassen med et oversavet jagtgevær gemt under jakken. 

Han lægger en pose på disken og beder om at få penge deri. Samtidig tager det oversavede jagtgevær frem for næsen af en medarbejder. Knap otte minutter senere er han væk igen. Han har ikke fået penge med sig, men udenfor Brugen forsvinder han sporløst.

Nu beder Nordjyllands Politi om hjælp til at finde manden.

- Det er ganske grove sager at have et oversavet jagtgevær med ind i en brugs, siger efterforskningsleder ved Nordjyllands Politi, Peter Skovbak, til TV2 Nord.

01:57

Se hele overvågningsvideoen i indslaget her.

Luk video

Gerningsmanden beskrives som 25-30 år og taler med nordjysk dialekt. Nordjyllands Politi har allerede fået en række henvendelser i sagen, men mangler det afgørende spor. Derfor håber Peter Skovbak, at gerningsmanden kan genkendes på overvågningsbillederne. 

- Han beder om pengene et par gange et par gange, men han får nej. Han går ud af butikken og svinder mod øst, forklarer efterforskningsleder Peter Skovbak fra Nordjyllands Politi.

Her stopper politiets spor af manden. En af teorierne går på, at manden er blevet samlet op af en medgerningsmand i en bil i området ved Brugen. Politiet undrer sig over mandens adfærd i butikken. 

- Der er meget, der tyder på, at han ikke er en hærdet kriminel. Han har ikke maskering på, og han har ikke handsker på. Han har ganske vist et oversavet jagtgevær med, men han er ikke voldsom i sin adfærd, siger efterforskningslederen til TV2 Nord.

Genkender du manden på billederne, eller har du andre oplysninger i sagen, kan du kontakte Nordjyllands Politi på telefon 114. 

01:06

Indslag fra 13. oktober, hvor Brugsen i Gærum blev udsat for røveri.

Luk video

Forsiden lige nu