Foto: Anderst Hestbek

Sæby: Politiet mørklægger efterforskning

En utilsigtet hændelse på en adresse på Kornblomstvej i Sæby torsdag eftermiddag er det nærmeste Nordjyllands Politi vil oplyse om den efterforskning, som både torsdag og her til formiddag foregår på adressen.

Torsdag eftermiddag var der både politi og ambulance til stede på adressen i Sæby, og politiet teknikere er også til stede på adressen.

- Der er ingen, som er kommet alvorligt til skade. Derudover har jeg ingen kommentar, siger vicepolitiinspektør John Lamp Henriksen fra Nordjyllands Politi.

Sagen efterforskes af Den Uafhængige Politiklagemyndighed, hvilket betyder, at der er en eller flere betjente, som er en del af efterforskningen. Ifølge TV2 Nords oplysninger bor der ikke politibetjente på adressen i Sæby.

Hvad der er foregået på adressen holdet politiet internt.

- Jeg har ingen kommentarer til omstændighederne eller noget som helst andet i den forbindelse, siger John Lamp Henriksen.

Opdatering 6. december klokken 11.23: Den Uafhængige Politiklagemyndighed oplyser, at der er tale om episode, hvor en betjent er kommet til at skyde sig selv i hånden - læs mere her:

Læs også Betjent skød sig selv i hånden