Rasmus Nøhr mistede bilen i Frederikshavn lørdag efter koncert i Plantagen Foto: Foto: Michael Pennerup, kanalfrederikshavn.dk

Rasmus Nøhr mistede bilen i Frederikshavn lørdag efter koncert i Plantagen. Foto: Michael Pennerup, kanalfrederikshavn.dk

1 af 2

Rasmus Nøhr mistede bil efter koncert i Frederikshavn

Rasmus Nøhr fik stjålet sin bil efter koncert lørdag aften i Frederikshavn.

Rasmus Nøhr var hovednavnet, da arrangementet Danmark Dejligst for andet år i træk gæstede Plantagen i Frederikshavn i går lørdag, men den festlige aften sluttede ikke som planlagt. Det oplyser kanalfrederikshavn.dk.

For efter Rasmus Nøhr afsluttede sin koncert satte han og bandet kursen mod Frederikshavns natteliv - til fods. Tilbage i Plantagen havde de efter en ni personer lejet Ford Transit, og da Rasmus Nøhr i løbet af natten kommer tilbage til Plantagen, er bilen væk. 

Arrangør af koncerten, Rikke Nielsen, oplyser til kanalfrederikshavn.dk, at bilen er stjålet formentlig i tidsrummet mellem halv et og halv tre natten til søndag. Bilen er lejet gennem Europcar. 

Sidst på eftermiddagen søndag oplyser kanalfrederikshavn.dk, at bilen er fundet.  Den var kl. 02.51 impliceret i et færdselsuheld ved Barfredsvej/Plantagevej i Frederikshavn.

Bortset fra tyveriet forløb Danmark Dejligst efter planen. 

- Det var fantastisk, og det gik på alle mulige måder bedre end sidste år. Opbakningen var større, og folk var mere positive, fortæller Rikke Nielsen til kanalfrederikshavn.dk.