LIGE NU:

Ruths Hotel byder ny direktør velkommen

Ruths Hotel sagde mandag farvel til sin gamle direktør og bød den nye velkommen.

De seneste ni år har Peter Jensen stået i spidsen for et af Nordjyllands vigtigste vartegn, Ruths Hotel. Men den tid er nu slut, og pinden er blevet givet videre til Tom Boye, der er ny direktør på hotellet. 

- Jeg tror, det bliver rigtig spændende, men jeg er bevidst om, at det er en tung arv, og der er nogle traditioner, der skal videreføres. Og det er en af de største udfordringer, siger Tom Boye.

Over 300 gæster var mødt op for at tage afsted med den afgående direktør, der i 2010 overtog et hotel med et stor økonomisk underskud. I dag kunne han så give det videre til Tom Boye med hotellets bedste resultat nogensinde.

- Jeg havde en forventning om at vende underskuddet til et overskud på fem år, og det lykkedes efter tre. Men jeg havde ikke set det blive den type forretning, det er i dag, siger Peter Jensen.

- Jeg håber, at jeg kan undvære Ruths Hotel. Nu er det Tom, der passer forretningen. Jeg har gået med i ham tre måneder, og jeg kan mærke, at han er den helt rigtige afløser.

Se hele interviewet med den nye direktør, Tom Boye, her.

Har erfaring fra flere hoteller

Tom Boye kommer fra en tilsvarende stilling på Montre Skage Hotel, der ligger i Hirtshals og Hanstholm. Han er uddannet tjener fra Hotel Scheelsminde i Aalborg og har ledelseserfaring fra hoteller i Tyskland, Frankrig og England.

Tom Boye tiltrådte, tre uger før sommeren for alvor gik i gang i Skagen og var med i de travle sommeruger 28 og 29, bedre kendt som Hellerup-ugen, sammen med Peter Jensen.

- Den største udfordring for mig bliver, at vi hele tiden skal levere kvaliteten og kan indfri forventningerne over for vores gæster. Det bliver en kontinuerlig opgave, vi skal arbejde med, siger Tom Boye.

Peter Jensen forbliver en del af Ruths Hotel, hvor han indtræder i bestyrelsen.

Peter Jensen er glad for, at det er Tom Boye, der nu overtager Ruths hotel.
Lysregulering

play Strømnedbrud ramte Nordjylland: Mange lyskryds stadig ude af drift

håndbold

Nordjysk minister får OL fra første parket: - Jeg glæder mig til hvert eneste sekund

sygeplejersker strejke 2

Sygeplejersker kræver regionen til forhandlingsbordet: - I skal tage ansvar for strejken

Hotel Viking

Mand afgået ved døden efter drukneulykke på Hotel Viking i Sæby

Lysregulering

play Strømnedbrud ramte Nordjylland: Mange lyskryds stadig ude af drift

håndbold

Nordjysk minister får OL fra første parket: - Jeg glæder mig til hvert eneste sekund

Til forsiden

Til forsiden