Se billederne: Julemænd løb halvmaraton i Frederikshavn

79 juleglade løbere - deriblandt både nisser og julemænd - løb Frederikshavn tyndt tirsdag aften.

Vendsyssels - ja, måske endda Danmarks - hyggeligste jule-halvmaraton blev løbet tirsdag aften i Frederikshavn. Her var der både nisser, julemænd og helt almindelige løbere at finde på strækningen, og endda langt flere af dem en først planlagt.

Arrangør Rico Eiersted fra Strandby, som selv er en meget aktiv løber, havde nemlig oprindeligt gjort plads til 50 løbere, men 79 julepyntede deltagere endte med at tage turen rundt i Frederikshavn. 18 af dem løb dog mindre end de cirka 21 kilometer, et halvmaraton er. Det kunne lade sig gøre, fordi løbet bestod af en godt tre kilometer lang rundstrækning, som delteagerne skulle løbe syv gange.

Løbet trak deltagere fra stort set hele Vendsyssel - og Thisted, og efter løbet var der arrangeret sandwich-spisning på Restaurant Empire.