02:21

Stor hæder til virksomheden Skiold fra Sæby, der i dag blev kåret til årets Vækst-virksomhed på en vækstkonference, som en række organisationer indenfor landbruget står bag

Skiold vinder titel som Årets Vækstvirksomhed

Virksomheden fra Sæby er i dag kåret til Årets Vækstvirksomhed på vækstkonference, som en række organisationer indenfor landbruget står bag.

Det går så godt for virksomheden Skiold, der producerer udstyr til landbruget, at den nu er udråbt til årets bedst vækstvirksomhed. 

Og for Skiold betyder hæderen en hel del. 

- Det betyder en anerkendelse af virksomhedens udvikling gennem mange år. Virksomheden har lige haft 140 års jubilæum, og det betyder, at virksomheden har evnet at tilpasse sig i den nye globale verden, siger adm. direktør på Skiold A/S Samuel Waldorph.

Skiold med hovedkontor i Sæby er en af de internationalt førende producenter af svinestalde, udstyr til foderfremstilling og udstyr til sortering og rensning af frø og korn.

Udover hovedkontoret i Sæby har Skiold tre andre afdelinger i Danmark og datterselskaber i 10 lande med i alt 500 ansatte.

Selv om 2016 var et modgangsår for landbruget, så var det medgangsår for Skiold. Virksomhedens omsætning voksede med 20 procent til 602 milllioner kroner, og det er en af årsagerne til, at de i dag blev kåret til Årets Vækstvirksomhed på Vækstkonferencen i Odense.

Skiold servicerer og leverer anlæg til både mindre landbrug med 1.000 søer og op til de store industrielle landbrug i Asien med op til 100.000 søer.

Virksomheden satser på yderligere vækst og nye markeder i både Europa og især i Sydøstasien og Australien.

- De næste tre år har vi en vækststrategi i lighed med de sidste tre år, og vi forventer, at vi i løbet af de næste 3-5 år passerer 1 milliard i omsætning, siger adm. direktør Samuel Waldorph.