Foto: Jesper Lange

Skiveren Camping er Danmarks bedste

Skiveren Camping ved Ålbæk er blevet valgt som den mest populære campingplads i landet. Det afgør en ny undersøgelse fra camping.info.

Campingguiden www.camping.info har kortlagt de mest populære campingpladser i hele Europa på baggrund af gæstevurderinger.

Og vinderen er Skiveren Camping i Ålbæk ved Skagen, som også ligger nummer 118 over Europas mest populære campingpladser.

Campingpladsen i nærheden af Grenen, hvor Vesterhavet og Østersøen mødes, blev grundlagt i 1958. Pladsen er familieejet i tredje generation og ledes af Bruno Rytter Skiveren.

Velgørenhedsprojektet "Kid Camper" blev etableret for at gøre det muligt for børn, der har oplevet sygdom, svigt, mobning eller lignende på tætteste hold, at opleve en anderledes ferie. I forrige sæson blev der booket 75.000 overnatninger.

Campingpladsen i nærheden af Grenen blev grundlagt i 1958. Pladsen er familieejet i tredje generation og ledes af Bruno Rytter Skiveren.

Velgørenhedsprojektet "Kid Camper" blev etableret for at gøre det muligt for børn, der har oplevet sygdom, svigt, mobning eller lignende på tætteste hold, at opleve en anderledes ferie.